AKTUELNO

Uzbudljiva priča o tajnama iz prošlosti, porodičnim odnosima i ljubavi!

Televizija Pink godinama unazad emituje visoko kvalitetne turske serije, koje su ostvarile odličnu gledanost i pobuđivale interesovanje publike u regionu. Taj trend će najgledanija komercijalna televizija nastaviti i ubuduće – od večeras u 21 čas počinje sa emitovanjem visokobudžetna turska serija “Surova ljubav”, koja je postigla odlične rezultate u Turskoj, te nema sumnje da će i domaća publika biti oduševljena. Predonost serije “Surova ljubav”, pored neobične i intrigantne priče, svakako je i fenomenalna glumačka ekipa, kao i autorski tim, koji je radio i na seriji “Ćerke”.

Vođena sloganom “Niko nije nevin, čak iako nije počinio greh”, priča serije “Surova ljubav” prati dve porodice – Karačaj i Jilmaz. Šeher Jilmaz je ponosna, tradicionalna i pomalo konzervativna majka, koja živi sa dve ćerke Džemre i Džeren, sinom Dživanom i svekrvom Neriman u malom mestu Antakija. Šeher je život posvetila svojoj deci i veruje im bezuslovno, ali oni imaju zasebne živote, snove i ambicije, kojih i dalje nije svesna. Dok živi teškim životom, pokušava da se istovremeno bori sa okrutnim svetom, ali I poslom koji je sklopljen iza njenih leđa. Naime, život njene porodice se zauvek menja kad njena svekrva tajno sklopi dogovor da bogatom čoveku poreklom iz Antakije Agi Karačaju, proda jednu od Šeherinih ćerki.  

Foto: PROMO

Aga Karačaj je imućan čovek koji je davno napustio Antakiju i preselio se u Istanbul. On ima prelepu ženu Šeniz, sina Dženka i čerku Damlu, sa kojima živi u veličanstvenoj vili u Istanbulu. Aga je preuzeo i brigu o nećaku Nedimu, koji je invalid. Želeći da mu osigura bolju budućnost, odlučuje da iz svog rodnog grada dovede devojku koja će se udati za Nedima i brinuti o njemu. 

Foto: PROMO

Uz pomoć svoje služavke, Aga sklapa dogovor sa Neriman da jedna od njenih unuka, a Šeherinih ćerki, postane njegova snaja, uz veliku novčanu nadoknadu. Sa druge strane, Neriman ima svoje skrivene ciljeve – od ostatka porodice krije da je sklopila dogovor sa Agom i ubeđuje Šeher da je vreme da napuste Antakiju i presele se u Istanbul. Nakon požara koji im je uništio dom, Šeher nema drugog izlaza, već da se sa sinom, ćerkama i svekrvom preseli u Istanbul.

Foto: PROMO

Aga ih prima u svoj dom, ne znajući Nerimanin tajni plan o braku, a njihov susret staviće na test svakog člana porodica Karačaj i Jilmaz. Impresivan i glamurozan život porodice Karačaj krije staru i opasnu tajnu, koja preti da bude otkrivena Šeherinim susretom sa Agom i koja će do temelja uzdrmati život Karačajevih. Od tog trenutka, počinje isprepletanost sudbina dve porodice i njihovi životi više nikad neće biti isti.

Foto: PROMO

Foto: PROMO

Serija “Surova ljubav” okupila je fenomenalnu glumačku ekipu – Agu Karačaja igra Fikret Kuškan kog je domaća publika upoznala u seriji “Nasleđe jedne dame”, dok Šeher Jimaz igra Deniz Ugur. Šeherine ćerke Džemre i Džeren tumače dve popularne turske glumice, Sera Kutlubej koja je igrala u seriji “Porodica moga oca”, i Bahar Šahin, koju je publika gledala u seriji “Bahar”, a sina Dživana igra čuveni Jasin iz serije “Ćerke” Idris Nebi Taškin. Aginu ženu Šeniz igra Mine Tugaj, sina Dženka Mehmet Ozan Dolunaj, ćerku Damlu Šimaj Barlas, dok Aginog nećaka Nedima tumači Berker Guven.

Glavni scenarista serije, koja se snima od 2019. godine, je Sirma Janik, koja je takođe pisala scenario za serije “Ćerke” i “Zabranjena ljubav”, koje su postigle veliki uspeh tokom emitovanja na TV Pink. Pored Dževdeta Meridžana i Senol Sonmez, režiju serije potpisuje i Gokčen Usta, rediteljka serije “Ćerke”.

Ne propustite uzbudljivu priču o tajnama iz prošlosti, paklenim planovima, porodičnim odnosima i ljubavima od večeras u 21 čas, za kada je zakazano premijerno emitovanje serije “Surova ljubav” na TV Pink

Autor: M.Đ.

#Nova turska serija

#RTV Pink

#Surova ljubav

#Televizija Pink

#Turska serija

#serija