AKTUELNO

Ana otkriva šta je uspela da nauči kroz tumačenje Ljudmile, kakav je odnos razvila sa kolegama i da li joj je bilo teško da se ukopi.

Serija “Preživeti Beograd”, koja je oduševila publiku širom regiona, posle osam meseci emitovanja, završava se ove subote u 22 časa na TV Pink. Mesecima unazad, verna Pinkova publika pratila je avanture Nevene, Ružice i Marine, koje su iz unutrašnjosti došle u Beograd kako bi ostvarile svoje snove i našle svoje mesto pod suncem metropole. Devojkama se po dolasku u Beograd pridružila Ljudmila, devojka koja je rođena u Beogradu, ali je bežeći od problema u porodici našla mir u Studenjaku, a potom i u zajedničkom stanu.

Tokom prve sezone, Ljudmilu je tumačila Lenka Petrović, a od druge sezone je njenu ulogu preuzela Ana Vučić. Iako joj je na početku bilo teško da nastavi gde je Lenka stala, Ana kaže da se uz pomoć kolega veoma brzo uklopila.

Rad na seriji mi je jako prijao. Bilo mi je teško u početku naravno, trebalo je dan nastavim nešto što je već napravljeno. Ali, shvatila sam to kao izazov i bukvalno će mi sve posle ove uloge biti mnogo lakše. Stvarno su mi kolege mnogo pomogle, reditelj, ma cela ekipa je sjajna, tako da sam uživala – rekla je Ana.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ljudmila je student režije, mirna i povučena, ali i veliki hipohondar, a Ana otkriva šta je prvo pomislila o njoj kada je dobila scenario.

Pomislila sam: “Bože, ovo je sušta suprotnost meni”. Ne postoji nijedna stavka po kojoj bi se identifikovala sa njom. Zato mi je bilo još intresantnije da odigram nešto potpuno drugačije – kaže mlada glumica.

Iako su potpuna suprotnost, kroz lik Ljudmile, Ana je uspela da nauči nešto od nje.

Naučila me je možda obazrivosti, ozbiljnosti koja meni možda fali ponekad. Ali druge stvari mogu ja nju da naučim (smeh) – rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da je najviše vremena ispred kamere provodila sa Ninom Nešković (Ružica), Bojanom Stojković (Marina) i Tamarom Šustić (Nevena), zanimalo nas je da li su uspele da se povežu i iza kamere.

Apsolutno, stvarno smo se povezale. Kao što sam rekla, meni je veoma prijalo i sve su me lepo prihvatile i pomogle mi maksimalno u svakoj situaciji. Divne su i kao koleginice, i kao ljudi – ispričala je Ana.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Sa druge strane, direktan partner u seriji joj je bio Nemanja Rafailović koji tumači Jablana, a kog Ana poznaje od ranije, što joj je dosta olakšalo.

Nemanja i ja se znamo od ranije i super smo drugari, tako da je to bio dodatni plus. Mislim, nekako mi je uvek bilo najlakše da radim s njim, jer smo naši, znamo se. Imali smo super odnos – rekla je Vučićeva.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ona se odlično snašla u ulozi Ljudmile, a da je mogla da bira, Ana bi volela da je glumila Marinu.

Meni je svaka uloga posebna, ne samo od njih četiri, već i Živana (Nela Mihailović), Ljudmilini roditelji. Možda eto uloga Ljudmiline majke, meni je to veoma interesantan lik. A od nas četiri… Marina definitivno, ona je potpuni hit – priznala je Ana.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Kako je pretposlednja epizoda završena vraćanjem prstena, pitali smo Anu da gledaocima otkrije šta će se u subotu, u poslednjoj epizodi dogoditi sa Jablanovom i njenom vezom, ali glumica je želela da ostane tajanstvena.

Svakako treba odgledati kraj, ne bih sad otkrivala. Mislim da će biti iznenađujuće u svakom slučaju – rekla je Ana za kraj.

Da li će Ljudmila i Jablan ostati zajedno na kraju, i šta će se dogoditi sa ostalim junacima, saznaćete ako ostanete uz poslednju epizodu serije “Preživeti Beograd” u subotu 27. juna u 22 časa!

View this post on Instagram

Mesecima unazad, verna Pinkova publika pratila je avanture Nevene, Ružice i Marine, koje su iz unutrašnjosti došle u Beograd kako bi ostvarile svoje snove i našle svoje mesto pod suncem metropole. Devojkama se po dolasku u Beograd pridružila Ljudmila, devojka koja je rođena u Beogradu, ali je bežeći od problema u porodici našla mir u Studenjaku, a potom i u zajedničkom stanu. Tokom prve sezone, Ljudmilu je tumačila Lenka Petrović, a od druge sezone je njenu ulogu preuzela Ana Vučić. Iako joj je na početku bilo teško da nastavi gde je Lenka stala, Ana kaže da se uz pomoć kolega veoma brzo uklopila. Ona se odlično snašla u ulozi Ljudmile, a da je mogla da bira, Ana bi volela da je glumila Marinu. - Meni je svaka uloga posebna, ne samo od njih četiri, već i Živana (Nela Mihailović), Ljudmilini roditelji. Možda eto uloga Ljudmiline majke, meni je to veoma interesantan lik. A od nas četiri… Marina definitivno, ona je potpuni hit – priznala je Ana. Pogledajte ceo intervju sa Anom i ne zaboravite, poslednja epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink u subotu u 22:00! @ancikavucic @preziveti.beograd @contrast.studios @rados.bajic.officialpage @nedeljko.bajic.24 #preživetobeograd #prezivetibeograd #serija #tvserija #poslednjaepizoda #contraststudios #tvpink #rtvpink #televizijapink #komedija #tvshow #subota #domacaserija

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#Ana Vučić

#Contrast Studios

#RTV Pink

#Televizija Pink

#glumica

#preživeti beograd

#serija