AKTUELNO

Hvala što smo vaš izbor već 25 godina! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Televizija Pink je i drugog dana ove nedelje bila najgledanija televizija u Srbiji, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je lidersku poziciju u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Osim što je bila najgledanija televizija u totalu, ružičasta televizija ostvarila je veliku prednost i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je sa 23 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je izbor milionske publike, zbog čega se kao najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera našla u top 10 najgledanijih emisija. Dobre rezultate ostvarile su i druge Pinkove informativne emisije: “Nacionalni dnevnik u 13” i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink

U samom vrhu gledanosti našao se i Pinkov inostrani igrani program – turske serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Dete” zauzele su tri pozicije u top 10 najgledaniji emisija na svim televizijama.

Foto: Promo

Večernji termin je i ovog utorka bio rezervisan za najgledaniju late night emisiju “Ami G Show”. Autorska emisija Ognjena Amidžića je sa 22 odsto auditorijuma bila najgledanija zabavna emisija na svim televizijama tokom jučerašnjeg dana.

Dešavanja hiper rijalitiju “Zadruga” nastavljaju da intrigiraju milionsku publiku. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 28 auditorijuma bilo je uz specijalnu emisiju “Zadruga – Pitanja starih zadrugara”, koju je vodila Dušica Jakovljević.

#Gledanost

#TV Pink