AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz televiziju Pink!

Vikend za nama bio je u znaku televizije Pink, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Tokom petka i subote, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji, ostavljajući iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. Tradicionalno najveću prednost televizija Pink ostvarila je u kateogoriji ženske populacije tokom sva tri dana vikenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Specijalna emisija posvećena parlamentarnim izborima, “Izbori 2020: Izborna noć”, u nedelju je bila najgledanija Pinkova emisija i najgledanija emisija tog tipa u odnosu na sve komercijalne emitere. Rezultate parlamentarnih i lokalnih izbora, i direktna uključenja u štabove izborih lista, je na televiziji Pink pratilo skoro 1.800.000 gledalaca, te se emisija “Izbori 2020: Izborna noć” našla na 4. poziciji najgledanijih formata.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa 21 odsto udela u gledanosti i više od 1.000.000 gledalaca, “Nacionalni dnevnik” je u nedelju bio 5. najgledanija emisija u danu na svim televizijama. Odlične rezultate ostvarili su i ostali formati naše informativne redakcije: Pinkov “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik” u 13”, i “Popodnevni dnevnik”, a sportske vesti u okviru “Nacionalnog dnevnika” su u subotu ušle u top 10 najgledanijih emisija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zapažene rezultate ostvarila je i Pinkova zabavna redakcija: reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov”, autorska emisija Sanje Marinković “Magazin In”, kao i najgledanija emisija o poznatima “Premijera – Vikend special”, koju uređuje i vodi Ognjen Nestorović.  

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Domaći serijski program ostvario je fantastične rezultate: pretposlednja epizoda istorijskog spektakla “Crveni mesec” je u petak bila 6. najgledanija emisija u danu, dok je subota bila rezervisana za seriju u koprodukciji televizije Pink “Preživeti Beograd”, koja je ušla u top 10 najgledanijih formata svih televizija. Podjednako dobre rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program: serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Dete” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Milionski auditorijum je tokom vikenda netremice pratio dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Pored uživo uključenja u hiper rijaliti, verna Pinkova publika pratila je i emisije “Zadruga – Gledanje snimaka”, “Zadruga – Uspomene” i “Zadruga – Nominacije”. Izbacivanje iz “Zadruge” pratilo je čak 25 odsto auditorijuma, dok je neverovatnih 29 odsto publike gledalo emisiju “Zadruga – Igra istine”.

#Gledanost

#TV Pink