AKTUELNO

Pretposlednja epizoda očekuje vas u subotu na televiziji Pink!

Serija koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd” ulazi u finale emitovanja – gledaoci koji su pratili avanture Ružice, Nevene, Ljudmile i Marine, imaće priliku da već u subotu od 22 časa gledaju pretposlednju epizodu. Serija je doživela veliki supeh, mlađe ali i one starije generacije su se poistovetile sa mnogim likovima u seriji, zbog čega nema sumnje da željno iščekuju da vide kako će se završiti priča o četiri devojke koje iz svojih ušuškanih sredina dolaze u Beograd kako bi obezbedile sebi bolju budućnost.

Jedan od likova kog Marina, Ružica, Nevena i Ljudmila upoznaju tokom boravka u Beogradu je Žankov drug, gradski momak Džoni, kog tumači glumac Stefan Vukić. Nakon nekoliko epizodnih uloga, Stefan je kroz ulogu Džonija u seriji “Preživeti Beogracd” uspeo da pokaže svoj talenat. Upravo sa njim smo razgovarali u susret emitovanju pretposlednje epizode ove mladalačke serije. Za početak smo Stefana pitali da opiše Džonija u tri reči, ali i da gledaocima otkrije po čemu su Džoni i on slični, a po čemu različiti. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

- Lud, dobar, nenormalan (smeh). Svakako da jesam nešto svoje uneo u Džonijev lik. Slični smo po spontanosti i šaljivosti, s tim što je Džoni nema obzira prema drugima, to je jedna od razlika – rekao je Stefan.

Od samog početka emitovanja serije, publika je bila oduševljena pričom i likovima, a nas je zanimalo kakve komentare je Stefan čuo o Džoniju.

- Ono što sam imao priliku da čujem od ljudi, jeste da im se Džoni baš svideo. Ne kažu zbog čega, uglavnom kad me vide kažu: “Džoni je car” – kaže mladi glumac.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Gledaoci su Džonija upoznali kao Žankovog druga, a po njegovom odlasku u Ameriku, Džoni je započeo prijateljstvo sa Ružicom. S obzirom na to da je Džoni urban momak, a Ružica devojka iz unutražnjosti, Stefan je otkrio kako je njihovo druženje uspelo da ga promeni nabolje.

- Ne znam baš da li je uspela da ga promeni kroz druženje, ali pošto se njemu nešto svidelo kod Ružice, kao da je malo krenuo da se “profinjuje” – rekao je Stefan.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Stefan je najviše scena imao sa Jovanom Milovanović (Sonja), Ninom Nešković (Ružica) i Dejanom Maksimovićem (Žanko), i kako kaže, sa svima se odlično slagao tokom snimanja.

- Sa Jovanom sam baš dobro radio , u drugoj sezoni sam dosta scena imao sa Ninom, s njom mi je bilo baš lepo, imali smo dosta improvizacija – otkrio je Vukić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

S obzirom na to da je ovo prva velika Stefanova uloga, zanimalo nas je šta mu je donela serija ”Preživeti Beograd”.

- Serija “Preživeti Beograd” mi je donela lepo iskustvo i veliko uživanje u radu i u igranju ovog lika, meni se Džoni baš dopao – rekao je Stefan i dodao da je njegov omiljeni lik u seriji Koki, kog igra Lazar Nikolić.

Za kraj, Džoni nije hteo da otkriva šta će se događati u poslednje dve epizode sa Džonijem, njegovim odnosom sa Ružicom, ali i Žankom koji se iznenada vraća u Beograd, već je pozvao publiku da ostane uz “Prežveti Beograd”.

- Ne bih ništa otkrivao, može da se desi svašta, a možda i ništa, gledaoci moraju da pogledaju da bi saznali – rekao je Stefan.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ipak, sasvim je sigurno da vas očekuje mnogo uzbudljivih događaja i preokreta, zato ne propustite pretposlednju epizodu serije “Preživeti Beograd” u subotu 20. juna u 22 časa na TV Pink!

View this post on Instagram

Serija koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd” ulazi u finale emitovanja – gledaoci koji su pratili avanture Ružice, Nevene, Ljudmile i Marine, imaće priliku da već u subotu od 22 časas gledaju pretposlednju epizodu. Jedan od likova kog Marina, Ružica, Nevena i Ljudmila upoznaju tokom boravka u Beogradu je Žankov drug, gradski momak Džoni, kog tumači glumac Stefan Vukić. On je opisao Džonija u tri reči, ali i otkrio po čemu su Džoni i on slični, a po čemu različiti. - Lud, dobar, nenormalan (smeh). Svakako da jesam nešto svoje uneo u Džonijev lik. Slični smo po spontanosti i šaljivosti, s tim što je Džoni nema obzira prema drugima, to je jedna od razlika – rekao je Stefan. Pretposlednja epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink u subotu u 22:00 na TV Pink! @stefan__vukic @preziveti.beograd #prezivetibeograd #serija #tvpink #rtvpink #contraststudios #stefanvukic #tvshow

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Stefan Vukić

#Televizija Pink

#glumac

#najava

#preživeti beograd

#serija

'