AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija televizija u Srbiji.

Pored ubedljive prednosti u totalu u odnosu na sve televizije, uključujući i Javni servis Srbije, ružičasta televizija bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali u Beogradu, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubedljivo najveću prednost televizija Pink ostvarila je u kategoriji ženske populacije, te je sa 24 odsto udela u gledanosti daleko iza sebe ostavila komercijalne emitere, kao i Javni servis.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija. I ostali formati informativne redakcije bili su izbor gledalaca – Pinkov „Popodnevni dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Nacionalni dnevnik u 13“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

TV film „Crveni mesec“ izazvao je veliko ineteresovanje milionske publike. U susret premijernom emitovanju novih epizoda, rekapitulaciju svih događaja u istorijskom spektaklu pratilo je 17 odsto auditorijuma. Pored „Crvenog meseca“, gledaoci su pratili i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“, „Nemoguća ljubav“ i „Dete“ ušle su u top 10 najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: Pink.rs

Večernji termin bio je rezervisan za jedinstveni šou program za upoznavanje „Brak na neviđeno“, koji se sa 23 odsto auditorijuma našao u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika širom Srbije je u velikom broju pratila i rijaliti „Zadruga“ koji obara sve rekorde gledanosti. Pored dnevnih direktnih uključenja u hiper rijaliti, verna Pinkova publika pratila je emisiju „Zadruga – Pitanja gledalaca“, dok je emisija „Zadruga – Gledanje snimaka“ imala neverovatnih 32 odsto udela u gledanosti.

Hvala na poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#Televizija Pink

'