AKTUELNO

I trećeg dana ove nedelje, televizija Pink je bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je ružičasta televizija bila gledanija u totalu u odnosu na sve televizije, uključujući i Javni servis Srbije, značajnu prednost ostvarila je i među posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom i gledaocima starosti od 18 do 49 godina. Televizija Pink je sa gotovo 22 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum je poverenje poklonio formatima naše informativne redakcije – centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je Pinkov “Popodnevni dnevnik”, kao i kratka forma vesti “Minut 2”, koja je ušla u top 10 najgledanijih emisija.

Foto: TvPink

Zabavna redakcija ostvarila je zapažene rezultate – emisija “Paparazzo lov” bila je najgledanija zabavni format na svim televizijama, dok je jučerašnja epizoda emisija “DNK” imala neverovatnih 24 odsto udela u gledanosti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Treći od pet TV filmova “Crveni mesec”, bio je izbor milionske publike. U susret premijernom emitovanju finalnih epizoda, verna Pinkova publika pratila je rekapitulaciju svih događaja u istorijskom spektaklu. Osim domaćeg igranog programa, i naše inostrane serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Dete” našle su se u samom vrhu najgledanijih formata.

Foto: TV Pink Printscreen

Turbulentna dešavanja u najlgedanijem rijalitiju na ovim prostorima “Zadruga” netremice je pratila publika širom Srbije. Pored svih direktnih uključenja u hiper rijaliti, čak 30 odsto auditorijuma gledalo je emisiju “Zadruga – Pitanja gledalaca”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz televiziju Pink!

#Glednaost

#Istraživanje

#TV Pink

'