AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink započela je još jednu nedelju kao najgledanija televizija u Srbiji.

Sa gotovo 21 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije. Pored toga što je gledanija u totalu, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike, sa skoro 24 odsto udela u gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je izbor milionske publike, te je sa 20 odsto auditorijuma bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je i ostali formati informativne redakcije – “Nacionalni dnevnik u 10”, kao i Pinkov “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon dvomesečne pauze, pred gledaocima se našao prvi od pet TV fiilmova “Crveni mesec”, koji pred veliko finale, predstavljaju svojevrsnu rekapiitulaciju svega što se do sada događalo u istorijskom spektaklu. Milionski auditorijum pratio je prvi TV film najzahtevnijeg Pinkovog projekta, “Crveni mesec”, koji se sa 14 odsto udela u gledanosti našao u samom vrhu top liste najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pored domaćeg igranog programa, publika je ostala verna i Pinkovim inostranim serijama - “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Dete”.

Učesnici i događaji u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima “Zadruga”, pobudili su pažnju milionske publike. Osim uključenja uživo u hiper rijaliti, čak 27 odsto auditorijuma gledalo je specijalnu emisiju “Majin trenutak istine”, odnosno poligrafsko testiranje Maje Marinković.

Foto: Printscreen YouTube/ Bloomberg, Pink.rs

Hvala na poverenju! Ostanite uz televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'