AKTUELNO

Odlični rezultati televizije Pink se nastavljaju – protekli vikend bio je u znaku ružičaste televizije, koja je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen bila najgledanija televizija u Srbiji.

Tokom sva tri dana vikenda, televizija Pink bila je najgledanija televizija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Osim što je u nedelju bila najgledanija televizija u totalu, televizija Pink bila je gledanija u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, gledaocima u Beogradu, ali i među urbanom populacijom. Tradicionalno, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike. Sa skoro 24 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne televizije, kao i Javni servis.

Foto: Tv Pink

Tokom nedelje, najgledanija Pinkova emisija bila je „Hit Tvit“ koja se sa 24 odsto udela u gledanosti našla na četvrtoj poziciji top liste najgledanijih emisija. Više od 1.500.000 gledalaca pratilo je gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, profesora doktora Branimira Nestorovića i novinara Milomira Marića, čime je autorska emisija Verice Bradić opravdala titulu ubedljivo najglednijeg političkog talk show programa na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa milionskom publikom i tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa fantasičnim rezultatima slede je i ostali formati naše informativne redakcije – „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kratka forma vesti „Minut 2“, kao i „Novo jutro“ koje je u petak bio najgledaniji jutarnji program svih televizija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabavna redakcija televizije Pink zabeležila je fenomenalne rezultate – među najgledanijim emisijama našlo se reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“, autorska emisija Sanje Marinković „Magazin In“, dok je emisija Ognjena Nestorovića „Premijera – Vikend specijal“ sa 22 odsto udela u gledanosti i više od 1.100.000 gledalaca u nedelju bila najgledanija emisija ovog formata u odnosu na sve televizije.

Foto: Pink.rs

Inostrani serijski program ružičaste televizije bio je izbor publike u Srbiji – tokom vikenda, serije „Zakletva“, „Nemoguća ljubav“ i „Dete“ našle su se u top deset najgledanijih formata. Subota je bila rezervisana za seriju u koprodukciji televizije Pink „Preživeti Beograd“, koju je pratilo 13 odsto auditorijuma. Skoro 20 odsto gledalaca pratilo je domaći film „Kakav deda takav unuk“.

Foto: Promo

Verna Pinkova publika netremice je pratila dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, „Zadruga“. Osim uključenja uživo, gledaoci su bili uz emisije „Zadruga – Gledanje snimaka“, „Zadruga – Igra istine“ i „Zadruga – Pitanja novinara“, dok je žurku u hiper rijalitiju, povodom rođendana Željka Mitrovića, gledalo čak 26 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'