AKTUELNO

Jedina zvanična merenja gledanosti agencije Nilsen govore da je televizija Pink i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji!

Ružičasta televizija ostvarila je prednost u odnosu na sve ostale televizije, kako u ukupnom broju gledalaca, tako i u posebnim grupama: među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među istom starosnom grupom ali iz Beograda, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je, sa 21 odsto udela u gledanosti, daleko najveću prednost u odnosu na sve komercijalne emitere. ali i Javni servis Srbije, ostvarila u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je program televizije Pink zaista najgledaniji, govori i činjenica da se u top 10 emisija svih emitera nalazi čak pet naših formata. Tradicionalno, centralna Pinkova informativna emsiija “Nacionalni dnevnik” je sa više od million gledalaca najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija. Fantastične rezultate beleže i drugi formati naše informativne redakcije: kratka forma vesti “Minut 2”, “Popodnevni dnevnik”, kao i “Nacionalni dnevnik u 10”.

Foto: TV Pink

Tradicionalno, inostrani serijski program nalazi se u samom vrhu gledanosti,  pa tako čak tri mesta u top 10 najgledanijih formata zauzimaju Pinkove serije: “Zakletva” se nalazi na četvrtoj poziciji, a slede je “Nemoguća ljubav” i “Dete”.

Foto: Promo

Večernji termin rezervisan je za lejt najt emisiju Ognjena Amidžića, “Ami G Show” koja je sa 1.200.000 gledalaca bila najgledanija emisija u kategoriji zabavnih emisija. Posebnu pažnju izazvalo je gostovanje potvrđenih učesnika “Zadruge 4”, Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića, pa je uz “Ami G Show” bilo 23 odsto auditorijuma

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Pinkova publika pratila je bez daha dešavanja u hiper rijalitiju “Zadruga”, a pored direktnih uključenja, koja su se našla na zvaničnoj top listi, neverovatnih 30 odsto gledalaca je u kasnom večernjem terminu pratilo “Žurku” u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju! Ostanite odgovorni i budite uz program TV Pink!

#Gledanost

'