AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program TV Pink!

Još jednu nedelju televizija Pink započinje kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je u totalu gledanija od svih komercijalnih emitera i Javnog servis Srbije, televizija Pink bila je gledanija u odnosu na sve televizije i u posebnim kategorijama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink

Ružičasta televizija bila je apsolutno najgledanija među ženskom publikom: daleko iza sebe ostavila je Javni servis, a sa gotovo 22 odsto bila je gledanija od preostala tri komercijalna emitera zajedno.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” ušla je u top 10 najgledanijih emisija tokom jučerašnjeg dana, zbog čega je najgledanije informativna emisija svih komercijalnih emitera, a fantastične rezultate ostvario je i “Popodnevni dnevnik” sa udelom u gledanosti od skoro 21 odsto.

Prvog dana ove nedelje se u samom vrhu gledanosti tradicionalno nalaze i naše serije inostrane produkcije – “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Dete”.

Foto: Promo

Pinkova verna publika pratila je i dešavanja u najgledanijem rijalitiju na Balkanu, “Zadruga”. Pored uživo uključenja u hiper rijaliti, milionski auditorijum pratio je i emisiju “Zadruga – Izbor potrčka”, dok je uz “Pretres nedelje sa Milanom” bilo čak 30 odsto gledalaca.

#Gledanost

'