AKTUELNO

Liderska pozicija Pinka se nastavlja, i u jučerašnjem danu, kao i prethodnih, TV Pink je najgledanija televizija u Srbiji.

Pink ima najviše gledalaca u konkureniciji sa Javnim servisom Srbije, ali i sa svim drugim komercijalnim stanicama. Naš program je daleko ispred svih emitera i u posebnim grupama gledalaca, pa je najveći broj ženske publike, auditorijuma od 18 do 49 godina, kao i iz urbanih sredina pratio Pink. 

U danu iza nas gledali ste: najgledaniju TV seriju strane produkcije "Nemoguća ljubav", serije "Dete" i "Zakletva".

Foto: Promo

O uspehu Pinkovog informativnog programa svakog dana, svedoči više od milion vernih gledalaca Nacionalnog dnevnika, kao i viskoranigrani Predizborni program. U jučerašnjem danu, najgledanije su Pinkove kratke vesti "Minut2" sa neverovatnih 25% auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ste i navikli, sredom uveče milionski auditorijum prati "Paprazzo lov" i emisiju "DNK", koji su i ove srede najgledaniji zabavni sadržaji u konkureniciji svih televizija, sa udelom u gledanosti od 26%.

Foto: TvPink

Igrači "Zadruge 4" su već u žiži javnosti dok gledanost Zadruge 3 svakog dana raste! "Zadruga uključenja uživo" kao i specijalna emisija "Zadruga pitanja gledalaca" su najgledanije emisije u svom terminu emitovanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink 

#Gledanost

#Televizija Pink

'