AKTUELNO

Novo izdanje emisije od koje strepe svi poznati, “Paparazzo lov” očekuje vas i večeras od 22:30 časova na TV Pink. Kroz najzanimljivije priče o aktuelnim zvezdama će vas kao i do sada voditi poznato TV lice Ana Pendić Radoš.

Poznata misica i učesnica “Farme” Sandra Obradović, poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravuživotnu dramu. Naime, ona je nedavno optužila svog partnera V.B. da ju je zlostavljao i oduzeosedmomesečnog sina. Manekenka tvrdi da je tokom gotovo cele veze trpela psihičko i fizičko nasilje,tačnije da je zlostavljanje počelo kada je bila u četvrtom mesecu trudnoće, te da je zbog udaraca u stomak mogla da izgubi bebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Sandrin bivši partner V.B. optužio ju je da je konzumirala alkohol sa tabletama, te da je zbog toga nepodobna majka i partnerka, zbog čega joj je zabranio da viđa sedmomesečnog sina. Detalje borbe za starateljstvo nad detetom Sandra je iznela uživo u “Premijera – Vikend specijalu”, a gde ju je zatekla ekipa emisije “Paparazzo lov” i kako provodi dane, saznaćete ove srede na TV Pink!

Radiša Trajković Đani trenutno se sa suprugom Slađom nalazi u kućnom pritvoru, jer se tokomvanrednog stanja, kada je bilo zarbranjeno okupljanje, provodio sa društvom u jednom prestoničkomhotelu. Nakon sporazumnog priznavanja krivice i plaćanja novčane kazne, Đani i Slađa trenutno izdžavaju tromesečnu kaznu kućnog pritvora. Zbog toga što ne sme da napušta svoj luksuzni dom, Đani je odlučio da ga pretvori u kafanu – putem dostavio naručio je čitav “arsenal” pica, kako gazirane i negazirane sokove, tako i najrazličitia alkoholna pića, a sve ovo zabeležila je kamera “Paparazzo lova”.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je uspeo da pobedi koronavirus, rokera Đorđa Davida zadesio je novi maler – slomio je nogu. On se uspešno oporavlja, a kako sada izgleda saznaćete u ovonedeljnom “Paparazzo lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok se spekuliše o tome da li je Teodora Džehverović i dalje u vezi sa Anđelom Rankovićem, najpoznatiji paparaci u Srbiji nastavili su da prate pevačicu i bivšu zadrugarku. Ovo puta je nisu uvatili sa Anđelom, asa kojim momcima se viđa Teodora, otkriva “Paparazzo lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa “Paparazzo lova” zabeležila je i trenutak kada je poznata pevačica pobegla sa mesta događaja nakon što je udarila tuđi automobile, a o kome se radi, saznaćete ako večeras budete uz TV Pink.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Paparazzo lov” večeras od 22:30 na TV Pink!

Autor: D.T.

#Paparaco lov

#Sandra Obradović

'