AKTUELNO

Ne propustite još jedno izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

I večeras je od 22:30 časova na programu TV Pink vaša omiljena lejt najt emisija “Amidži šou”, a kao i do sada, očekuju vas ekskluzivni gosti. Ovog puta, Ognjen Amidžić okupio je ekipu filma i serije “Južni vetar” – glumce Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovanu Stojiljković, Tamaru Krcunović, reditelja Miloša Avramovića i pevačicu Jovanu Nikolić Mišković, koja je otpevala naslovnu numeru “Pazi se”.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Miloš Biković poslednjih godina važi za najpopularnijeg glumca, ne samo u Srbiji, već i u Rusiji gde godinama živi i radi. Osim uspeha u projektu “Južni vetar”, Miloš je neposredno pred proglašenje pandemije koronavirusa predstavio novi film, “Hotel Beograd”. Sa otvaranjem bioskopa, trebalo bi da počne i prikazivanje, a šta očekuje od tog ostvarenja i od publike, Biković će pričati u emisiji “Amidži šou”. Osim toga, popularni glumac govoriće i o tome kako i gde je proveo dane u karantinu, da li ima istine u natpisima da je kupio imanje u okolini Valjeva i kakav je njegov trenutni emotivni status.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

I Miodrag Radonjić govoriće o tome kako, gde i sa kim je proveo dane u izolaciji. Ognjen će pokušati da sazna i sve o njegovom privatom životu, budućim projektima na kojima će raditi produkcijska kuća “Archangel Studios”, čiji je suvlasnik, zajedno sa Bikovićem. Šta mu je uloga Baće donela, kakva je njegova uloga u filmu “Hotel Beograd” i šta planira u budućnosti, Miodrag će otkriti sutra na TV Pink.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

I glumice Jovana Stojiljković i Tamara Krcunović ostvarile su zapažene uloge u “Južnom vetru”, a o tome kako je bilo raditi na ovom projektu, pričaće u emisiji “Amidži šou”. Iako je Tamara bila član ansambla pozorišta “Duško Radović”, a kasnije i “Jugoslovenskog dramskog pozorišta”, trenutno ima status slobodnog umetnika, a zbog čega se odlučila na taj korak i da li joj više prija rad na televiziji, filmu ili u pozorištu, Tamara će ispričati kod Ognjena. 

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sa druge strane, Jovana je stalni član “Ateljea 212” od 2016. godine, ali glumi u “Zvezdara teatru”, “Jugoslovenskom dramskom pozorištu” i pozorištu “Boško Buha”, a govoriće o tome koliko joj tokom epidemije koronavirusa u Srbiji nedostaje rad na daskama koje život znače.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Miloš Avramović radio je na brojnim projektima – filmovima i serijama – kao reditelj, producent ili scenarista, ali je “Južni vetar” svakako najuspešniji do sada. Kako je došao na ideju za film, o kastingu  fenomenu koji je “Južni vetar” postao, Avramović će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pop pevačica Jovana Nikolić Mišković po prvi put je sarađivala sam poznatim reperom i producentom Slobodanom Veljkovicem Cobijem na naslovnoj numeri “Južnog vetra”, “Pazi se”, koja na Jutjubu za svega tri meseca ima skoro 9.000.000 pregleda. Zbog čega je odbila ulogu u ovom ostvarenju i zadržala se na izvođenju naslovne numere, kako provodi trudničke dane i koje korake u karijeri planira da napravi, Jovana će otkriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ognjen će sve goste staviti na najluđe izazove, zato ne propustite jednu od najgledanijih emisija “Amidži šou” večeras od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Jovana Nikolić

#Jovana Stojiljković

#Miloš Avramović

#Miloš Biković

#Miodrag Radonjić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

'