AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Prvi kanal Pink media grupe i ovog vikenda izabrao je najveći deo stanovništva. Prethodna tri dana TV Pink je najgledanija televizija u Srbiji, što svedoče rezultati udela u gledanosti od 20%, prema istraživanju agencije za merenje gledanosti Nielsen za subotu 16. maj. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pored prednosti u ukupnom broju gledalaca, TV Pink je omiljena stanica ženskog dela populacije, u urbanim sredinama, glavnom gradu, ali i daleko najgledanija među grupom gledalaca od 18 do 49 godina.

Neprikosloveno prvo mesto po gledanosti, kao omiljena TV serija strane produkcije na svim televizijama, ovog vikenda nosi serija Zakletva. Pored ove, u petak su gledaoci bili i uz najpopularnije serije Nemoguća ljubav i Dete

Foto: Promo

Kako bi građani bili pravovremeno obavešteni, naša informativna redakcija radi 24 časa zbog čega je Srbija odabrala informativni program TV Pink među svim komercijalnim TV stanicama. Ovog vikenda prvi na listi gledanosti svih informativnih sadržaja, svakako je predizborni proram "Izbori 2020", o čemu svedoče rezulatati gledanosti agencije Nielsen za nedelju, kada je predizborni program bio u 7 najgledanijih TV formata među svim TV stanicama u Srbiji. 

"Nacionalni dnevnik" je vaš izbor u svim terminima emitovanja, te se pored jutranjih vesti, popodnevne i centralne informativne vesti rangiraju kao najgledanije vesti komercijalnih emitera. Jutarnji dnevnik tokom vikenda beleži udeo u gledanosti od neverovatnih 30%, dok se uz naš jutranji program budi dvostruko više gledalaca nego uz slične formate na drugim komercijalnim televizijama, sa rejtinzima "Novog jutra" i do 4 puta većim, kako je zabeleženo u petak. 

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Poslednji u nizu projekata informativne redakcije, po ideji Željka Mitrovića, je i emisija "Hit tvit" koja i ove nedelje senzacionalnim rezulatitima sa blizu neverovatnih 1.400.000 gledalaca odnosi titulu najgledanije političke talk show emisije među svim TV stanicama u Srbiji. 

Foto: Tv Pink

Ali, kako bi Pinkova ponuda bila kompletna, emisije zabavnog i rijaliti karaktera i ovog vikenda su bile među najglednijima. U subotu, zabavno igrani program serije "Preživeti Beograd" je privukao veliku pažnju publike, dok se u nedelju, zahvaljujući milionskom auditorijumu, Premijera vikend specijal našla u top 10 emisija u konkurenciji svih emisija tog dana. 

Foto: Promo

U subotu veliki deo auditorijuma bio je uz Magazin In, dok je emisija Paparazzo lov u čak repriznom terminu zabeležila udeo od neverovatnih 20% gledanosti. Najgledaniji rijaliti na Balkanu, u svim uključenjima uživo beleži rekordnu gledanost, a posebno u specijalnim emisijama "Zadruga pitanja novinara", "Nominacije" i "Zadruga izbacivanje", koja je apsolutno najgledanija emisija u svom terminu emitovanja. 

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

<
'