AKTUELNO

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink!

Trećeg dana ove nedelje Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni Servis Srbije, govore zvanična istraživanja gledanosti agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je lider i kada govorimo o gledanosti u posebnim kategorijama gledalaca, pa su tako u odnosu na sve emitere, najviše pažnje našoj televiziji posvetili gledaoci starosti od 18-49 godina, iz urbanih sredina kao i publika ženske populacije. Među top 10 najgledanijih emisija u danu, pet je pinkovih.

Foto: Promo

Najgledanija Pinkova emisija i zabavna emisja u danu sa gotovo 1.100.000 gledalaca i gotovo 21% auditorijuma je bilo uz Paparazzo lov. Večernji termin rezervisan je za novu epizodu "DNK" dok  serije inostrane produkcije "Dete", "Nemoguca Ljubav" i "Zakletva" zauzimaju tri mesta među osam najgledanijih emisija.

Foto: TV Pink

I formati informativne redakcije su u samom vrhu gledanosti: "Nacionalni dnevnik" kao najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, kao i "Novo Jutro" koje je u kategoriji jutarnjih emisja najgledanije i u odnosu na Javni servis Srbije. Specijalna emisija "Tema dana" našla se među deset najgledanijih emisija u danu.

Verna Pinkova publika prati i nova desavanja u Zadruzi, a pored toga na zvanicno tip listi pored direktnih ukljucenja nasla se i emisja Zadruga pitanja gledalaca.

#Gledanost

<
'