AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Još jedno uzbudljivo izdanje jedne od najgledanijih emisija „DNK“ je na programu TV Pink i ove srede od 23:30 časova. Nova životna priča odvela je voditeljku Nataliju Simović u Bački Brestovac, gde će pokušati da uz pomoć najpreciznije DNK analize unese mir u dom novih učesnika.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomoć je ovog puta zatražio Branko, koji želi da sazna da li je biološki otac petoro dece koje ima u braku sa Jovanom. Branko tvrdi da su priče oko sve dece iste: Jovana ga napusti, zatim ga kroz nedelju dana pozove i javi mu da je trudna.

U poslednje četiri godine, veoma često smo se rastajali. Svaki put kad ode, nazove me i kaže da je trudna – objasnio je Branko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodatnu sumnju je u Branku probudila Jovana, koja mu je, prema njegovim rečima, rekla kako deca nisu njegova.

Kratko i jasno, u oči mi je rekla da nije moje – tvrdi Branko.

Sa druge strane, Jovana tvrdi da je odlazila od kuće i išla kod majke samo zato što ju je Branko varao.

Malo-malo, pa me vara, istera me iz kuće. Počeo je da ide od jedne do druge – rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove Jovanine tvrdnje potvrdio je i sam Branko, koji kaže da voli žene, kao i da je čak i kada je Jovana bila tu, dovodio druge žene u susednu kuću.

Ja mnogo volim žene. Dok je ona odlazila, ja sam se ženio više puta – rekao je Branko, a onda ponudio i Nataliji da ostane:
Možeš ti ostati, nije problem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, Jovana je ostajala sa njim i prelazila preko svega jer je Branko njena ljubav iz detinjstva. Natalija je pokušala da mu ukaže na trenutnu opasnost od kornavirusa, i da bi trebalo da izbegava kontakt sa drugim ljudima, te da ne juri druge žene.

Jel znaš da sad nije dobro da se mešaš sa drugim ljudima? – pitala je Natalija, a Branko je odmah odgovorio:
Neće to na nas. Zato što smo vodootporni na te stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Pred vama je još jedna veoma zanimljiva epizoda, a da li je Branko otac Jovanine dece, saznaćete u emisiji „DNK“ u sredu 13. maja od 23:30 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

<
'