AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Nakon istorijskih rezultata koje je TV Pink ostvarila u prethodnom periodu, ružičasta televizija nastavlja da obara rekorde gledanosti. Vikend za nama pamtićemo po rekordnim rezultatima gledanosti koje je ostvarila TV Pink: apsolutno najgledanija televizija u Srbiji, ne samo u odnosu na ostale komercijalne emitere, već i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti “Nielsen Audience Measurement” govore da je TV Pink tokom prethodna tri dana – petka, subote i nedelje – bila daleko ispred bilo koje komercijalne TV stanice, ali i gledanija od Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

U nedelju je ostvaren istorijski nezapamćen rezultat gledanosti u Srbiji: uz TV Pink je bio veći procenat auditorijuma nego uz Javni servis i trećeplasiranu komercijalnu televiziju zajedno! Osim ukupnog broja gledalaca, tokom dana vikenda Pink je bio gledaniji u svim pojedinačnom grupama gledalaca. Najveća prednost ostvarena je među publikom od 18 do 49 godina, ženskom populacijom, kao I gledaocima iz urbanih sredina i srpske prestonice.

Drugi vikend zaredom, nezapamćene rezultate, od kada se meri TV gledanost, poneo je “Hit Tvit” koji je sa rekordnih 30 odsto auditorijuma dokazao da je neprikosnoveno najgledaniji politički talk show u Srbiji. Gostovanje zamenice dirketora Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” i članice Kriznog štaba dr Darije Kisić-Tepavčević, vlasnika “Pink International Company” i glavnog i odgovornog urednika TV Pink Željka Mitrovića, najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović i lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića pratilo je neverovatnih, gotovo 2.000.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvaljujući ovim rezultatima, politički talk show “Hit Tvit” ovim je ušao u istoriju najgledanijih formata po sopstvenoj ideji i produkciji TV Pink, a svojim originalnim konceptom i ekskluzivnim gostima pobeo je i titulu najgledanije talk show emisije, kako među zabavnim, tako i među informativnim formatima.

I ostali formati naše informativne redakcije zauzeli su veoma visoke pozicije. Centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” u 17:45 časova bio je i tokom vikenda najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok su u samm vrhu gledanosti i prvi “Nacinalni dnevnik” u 10 časova, zatim “Naionalni dnevnik” u 13 časova, popodnevni dnevnik u 14:45 časova, kao i presek najvažnijih vesti “Minut, dva”. Milionski auditorijum bio je i uz “Novo jutro”, zbog čega je najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Titulu najgledanije serije inostrane produkcije na svim televizijama u Srbiji nosi serija "Zakletva" koja je među pet TV formata na svim televizjama, a na samo po jednoj poziciji ispod su serije "Dete" i "Nemoguća ljubav". Pored inostranog, i domaći serijski program je deo programske šeme TV Pink, te je serija "Preživeti Beograd" – avanture četiri devojke pod prestoničkim suncem – okupila blizu milion gledalaca, i našla se u top pet najgledanijih TV formata u danu! 

Foto: Promo

Najgledaniji rijaliti na Balkanu “Zadruga” i dalje privlači sve veću pažnju publike, pa su milionski fanovi i ovog vikenda bili uz svako uživo uključenje u Belu kuću i Imaginarijum, ali i uz sve specijalne emisije Zadruge – “Zadruga – Nominacije”, “Zadruga – Igra istine”, “Zadruga – Pitanja novinara” i “Zadruga – Izbacivanje”! Broj gledalacakoji prate hiper rijaliti “Zadruga” svakodnevno raste, te se "Zadruga – Nominacije" i "Zadruga – Izbacivanje" nalaze u top 10 naljgedanijih emisija na svim televizijama. Ali kako bi Pinkova ponuda bila kompletna, tu su i emisije iz kuhinje zabavnog programa: reprizno izdanje "Paparazzo lova" ispratilo je 23% auditorijuma. Među najgledanijim emisijama našao se i talk show Sanje Marinković "Маgazin In", u kom su gostovali Suzana Mančić, Mia Boriavljević, Rada Manojlović, Goca Lazarević I Dušan Lazić Laza, ali i najgledanija emisija o poznatima “Premijera – Vikend Specijal”, koja je u svom terminu emitovanja ubedljivo najgledanija emisija, među svim TV stanicama u Srbiji.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala vam na ukazanom povrenju i pozivamo vas da ostanete uz TV Pink, kao što ste to činili prethodnih 25 godina.

#Gledanost

#Televizija Pink

<
'