AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Ognjen Amidžić zakazao je novo druženje sa publikom večeras od 22:30 časova na TV Pink u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji “Amidži šou”. I ovog puta potrudio se da u studiju ugosti aktulenu ekipu – o različitim temama sa Ognjenom će razgovarati Indira Aradinović Indi, Pavle Bošković poznatiji kao Gazda Paja i Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić iz popularne ženske grupe “Hurricane”.

Foto: Pink.rs

Pevačica Indira Aradinović Indi godinama se borila sa viškom kilograma, bila je na rigoroznim dijetama i pratila ishranu koju joj je napravio nutricionista, što je davalo rezultate, ali bi se pevačica ubrzo vratila na staro. Kako je poželela da povrati liniju koju je imala na početku karijere, Indi se odlučila za operaciju smanjenja želuca, a sve to jer je bila pod utiskom rezultata koje su Darko Lazić i Dejan Milićević postigli uz pomoć ove procedure. Ubrzo je i donela odluku da se podvrgne operaciji smanjenja želuca, a operisana je na jednoj beogradskoj klinici. Usledile su kompikacije zbog čega je zadržana u bolnici, a ona je verovala da je proces oporavka drugačiji kod svakog, te da njoj samo treba više vremena da stane na noge.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic

Međutim, tu su počeli problemi – Indino stanje se nije poboljšavalo, a ustanovljen je niz problema sa unutražnjim organima, zbog čega je prebačena u Klinički centar Srbije. Javnosti se obratila njena sestra Edita Aradinović koja je rekla da mora ponovo da se operiše jer ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Edita je rekla da joj se sestra nakon operacije uklanjanja slezine nalazi na intenzivnoj nezi i da joj se bore za život. Početkom aprila počela je da joj raste temperatura, a otkriveno je i da je dobila vodu u plućima. Ipak, pevačica je uspela da se izbori za život, te je 18. aprila puštena na kućno lečenje. Pevačica se prvi put oglasila za medije u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, a sada dolazi kod Ognjena kako bi ispričala sve detalje ovog teškog životnog perioda kroz koji je prošla i kakav bi savet dala svima koji razmišljaju da se podvrgnu ovoj terapiji.

Foto: Pink.rs

Ženska grupa “Hurricane” za kratko vreme osvojila je publiku u regionu, a u prilog tome govori i njihova ubedljiva pobeda na nacionalnom takmičenju za pesmu Evrovizije. Numera “Hasta la vista” očigledno je oduševila gledaoce u Srbiji, te su devojke izabrane da predstavljaju Srbiju na najprestižnijem muzičkom takmičenju u Evropi. Međutim, Sanju, Kseniju i Ivanu nažalost nećemo gledati na sceni u Roterdamu, gde je trebalo da se održi Evrovizija. Zbog proglašenja pandemije koronavirusa, Evropska radiodifuzna unija donela je odluku da otkaže pesmu Evrovizije, koja je trebalo da se održi od 12. do 15. maja, ali su tražili alternativu. Tako će Evrovizija 2020 biti ipak održana, ali onlajn i biće revijalnog karaktera – 16. maja na jutjub kanalu Evrovizije biče održan šou pod nazivom “Eurovision: Shine a Light”. Tako će devojke iz benda “Hurricane” ipak iskoristiti šansu da za njih čuje cela Evropa. Kakvi su njihovi utisci i planovi za dalju karijeru, devojke će otkriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Promo

U studio stiže i popularni reper i kantautor Gazda Paja, koji je nedavno objavio duetsku pesmu “Dizel” sa reperom Marlonom Brutalom, koja je pisana za seriju “Južni vetar”. O tome kako je bilo raditi na ovoj pesmi, da li je karantin iskoristio za nove projekte i šta planira za budućnost, Gazda Paja će pričati kod Ognjena.

Foto: TV Pink Printscreen

Gosti će odgovoriti i na brojne izazove, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 5. maja od 22:30 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Gazda Paja

#Indira Aradinović Indi

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Ognjen Amidžić

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Sanja Vučić

#emisija

#hurricane

#voditelj

<
'