AKTUELNO

Nastavlja se trend dobrih rezultata kada govorimo o zvaničnim istraživanjima gledanosti Agencije Nilsen. Televizija Pink u danu za nama ubedljivo je najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, dok je Pink gledaniji u gotovo svim grupama gledalaca. U odnosu na ostale komericijalne emitere naša televizija gledanija je među muškom i ženskom populacijim, kao i među gledaocima iz prestonice i urbabnih sredina.

Foto: TV Pink Printscreen

Gotovo 1.600.000 gledalaca informiše se u pinkovoj centralnoj informativnoj emisiji „Nacionalni dnevnik“, koja je ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je „Novo jutro“ najgledanije u kategoriji jutarnjih emisija svih komercijalnih emitera. Na zvaničnoj top listi i ostali formati naše inforamtivne redakcije su u samom vrhu gledanosti: Nacionalni dnevnik u 13h kao i direktan prenos konferencije za medije kriznog štaba povodom suzbijanja pandemije Korona virusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno inostrani serijski program prati verna pinkova publika pa su tako u samom vrhu liste serije: „Nemoguća ljubav“, „Zakletva“ ali i treća epizoda nove hit turske serije „Dete“.

Foto: TV Pink

Gotovo milion gledalaca u večernjem terminu bilo je uz najgledaniju zabavnu emisiju u danu „Paparazzo lov“.

Foto: TvPink

Pored tradicionalnih dobrih rezultata našeg prvog i nacionalnog kanala, rapidan rast gledanosti beleže i Pinkovi kablovski kanali. U danu iza nas više od 1.600.000 gledalaca bilo je uz sadržaje naših filmskih, muzičkih, serijskih, zabavnih i dokumentarnih kanala u okviru bogate ponude Pink Media Grupe.

Foto: Tv Pink

Hvala vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

#TV Pink

'