AKTUELNO

Poznati rijaliti par uskoro staje na ludi kamen?

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' Sanja Marinković predstojećeg subotnjeg popodneva ugostiće dobro poznata imena domaće javne scene. Naime, sa Sanjom će na razne zanimljive i aktuelne teme govoriti: popularni folk pevač Radiša Trajković Đani, poznati bračni par, pevači Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković - Sale Tropiko, učesnica ''Zadruge 3'' Ana Korać i modni fotograf i režiser spotova Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać je gostujući u emisiji ''Magazin In'' progovorila o planovima za budućnost sa svojim verenikom Davidom Dragojevićem, sa kojim trenutno boravi u Beloj kući. Sanja ju je upitala da li će njihova ljubavna romansa biti krunisana brakom.

- Ja se nadam. Ako se ovo nastavi ovako, iskreno, što da ne! - rekla je Ana Korać u ''Magazinu In'', a da li će svadba biti upriličena možda već nakon njihovog učešća u rijalitiju, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novo uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 21. marta u 17 časova!

Autor: M. K.

#Magazin In

'