AKTUELNO

Još jedno zanimljivo izdanje emisije „Žikina šarenica“ je na programu TV Pink i ovog vikend od 10 časova.

Kroz interesantne priče iz čitave Srbije, aktuelne teme i razgovore sa brojnim gostima vodiće vas Žika Nikolić i Marija Egelja.

Širenje koronavirusa izazvalo je brigu svugde u svetu, ali i u Srbiji. Kako bi gledaoci bili pravovremeno informisani, u emisiji „Žikina šarenica“ videćete prilog o tome kako sunce i visoke temperature utiču na ovaj virus, a Žika i Marija ugostiće i otorinolaringologa dr Novaka Vukoja, koji će ispričati sve o zabludama i istinama o koronavirusu.

U studio dolati i urednik programa „Dečijeg kulturnog centra“ Ivana Teodorović Stojanović, koja će predstaviti manifestaciju „Nacionalni festival video klipa“, a videćete i izveštaj Slađane Ivaničević sa koncerta u Gračanici.

Za dobru atmosferu ove subote biće zadužen trubački orkestar Marka Trnavca, koji će izvesti rok pesmu „Mi plešemo“. „Dijamanti“ bend otpevaće svoje hitove „Žao mi je“ i „Godinu dana“, dok će Ljupka Stević izvesti pesme „Nemoj, nemoj“ i „Ljubi, ljubi dok si mlad“. Sastav „Glasne žice“ otpevaće pesmu „Pod sjajem zvezda“, dok će zajedno sa orkestrom Časlava Ljubenovića Raša Pavlović otpevati pesme „Dano rano“ i „Svud me diraj, al’ u srce nemoj“, a Ranko Šemić pesme „Oj devojko dušo moja“ i „Što gu nema Cveta“.

U nedelju će se emisija „Žikina šarenica“ baviti jednom veoma bitnom temom – zaštitom dece na internetu, u vremenu kada je sve postalo lako dostupno. Žikine i Marijine gošće biće edukator za bezbednost dece na internetu Katarina Jonev, jutjuberka Mila Antonović i psihoterapeut Marija Milenković. Gosti „Žikine šarenice“ biće i slikar Miša Kravcev, ali i poznati glumac Milenko Pavlov.

Muzički gosti ove nedelje biće grupa „Balkanika“ koja će izvesti numere „Na na na na na“, „Lina“ i „Đipaj“. Popularni folk pevač Dragan Kojić Keba će u studiju otpevati svoje hit pesme „Oči lažljive“, „Šapat“, „Bulevari“ i „Ti hodaš sa njom“, dok će Dejan Matić otpevati „Kao na rani so“, „Gde ste sada prijatelji“ i „Deficit“. Pinkova zvezda Nikola Nikolić Džoni predstaviće publici svoje pesme „Masline i vino“ i „Hajde reci mi“, dok će Čeda Marković u pratnji orkestra Časlava Ljubenovića otpevati pesme „Celo Vranje“ i „Evo priznajem“.

Ne propustite još jedno izdanje emisije „Žikina šarenica” u subotu i nedelju, 14. i 15. marta, od 10 časova na TV Pink!

#Televizija Pink

#Žikina dinastija

'