AKTUELNO

Vikend je u znaku televizije Pink, koja je tokom sva tri dana vikenda ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca,među kojima se najviše ističe publika ženske i urbane populacije, u kojoj je Pink gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Više od 21% auditorijuma gotovo svakog dana je uz domaću seriju „Crveni mesec“ koja je ubedljivo najgledaniji Pinkov format, sa auditorijumom od 1.200.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi dan vikenda rezervisan je za još jednu seriju domaće produkcije „Preživeti Beograd“ uz koju je drugog dana vikenda bilo gotovo 1.000.000 gledalaca, dok u zvaničnim istraživanjima gledanosti tokom sva tri dana vikenda visoku poziciju zauzimaju serije inostrane produkcije: „Nemoguća Ljubav“, „Zakletva“ i „Elif“.

Foto: TV Pink Printscreen

Liderska pozicija,sada već tradicionalno je za naš informativni program. Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ sa milionskim auditorijumom ubedljivo je najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitera. Na zvaničnoj top listi visokorangirani su „Nacionalni dnevnik u 13“  kao i “Novo Jutro” u kategoriji najgledanije jutarnje emisije svih komercijalnih emitera. Više od 1.100.000 gledalaca  nedeljno veče provelo je uz politički talk show Verice Bradić “Hit tvit”.

Foto: TV Pink Printscreen

Formati naše zabavne redakcije tradicionalno su u samom vrhu gledanosti: subota je rezervisana za autorsku emisije Sanje Marinković „Magazin IN“ koja je među 10 najgledanijih formata u danu.

Sledi reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov-a” sa udelom u gledanosti od 20%. Tradicionalno, više od million gledalaca nedeljno popodne provelo je uz najnovije vesti o poznatima u autorskoj emisiji Ognjena Nestorovića “Premijera Vikend Specijal”.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna pinkova publika pratila je direktna uključenja ali i specijalne emisije: „Zadruga-Nominacije“ i “Zadruga-Izbacivanje”.

Hvala vam što zahvaljujući vama počinjemo uspešno još jednu nedelju. Vaš Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink

'