AKTUELNO

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment.

U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere.

Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom gde je Pink ubedljivo gledaniji od Javnog servisa Srbije, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina u kategoriji ostalih komercijalnih emitera.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Verna Pinkova publika prati serijski program, pa je u samom vrhu gledanosti igrani program naše kuće. Najgledanija pinkova emisija u danu je domaća serija „Crveni mesec“ koju je pratilo više od 1.150.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Slede serije inostrane produkcije: “Nemoguća Ljubav”, „Elif“ i “Zakletva”.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditroijum tradicionalno je uz našu centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“ koja je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Večernji termin rezervisan je za „Brak na neviđeno“ uz koji je bilo više od 22 odsto auditorijuma. 

Foto: TV Pink Printscreen

U samom vrhu gledanosti našla su se i direktna uključenja u naš hiper rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink! 

#Gledanost

#TV Pink

'