AKTUELNO

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment.

U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere. 

Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika prati serijski program, pa je u samom vrhu gledanosti igrani program naše kuće. Najgledanija pinkova emisija u danu je domaća serija „Crveni mesec“ koju je pratilo više od milion gledalaca.

Foto: Promo

Slede serije inostrane produkcije: “Nemoguća Ljubav” i “Zakletva”. Milionski auditorijum tradicionalno je uz „Paparazzo lov“ koji je ubedljivo najgledanija zabavna emisija u danu.

Foto: Jelena Simonović

Večernji termin rezervisan je za „DNK“ uz koji je bilo više od 24% auditorijuma. 

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavili ste da se informišete u “Nacionalnom dnevniku” koji je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emsiija svih emitera sa milionskim auditorijumom.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink! 

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink

'