AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije i Dragan Vujičić, novinar "Večernjih novosti".

O položaju Srba u regionu, pritiscima koje trpi Srbija, odnosima Beograda i Prištine, ali i drugim važnim temama, ovog jutra govori generalni sekretar Predsednika Srbije Nikola Selaković.

Da li se mladi koji završe prestižne fakultete Van Srbije vraćaju u našu zemlju? Koliko se uslovi rada u Srbiji razlikuju od uslova rada u Americi?

Pre dvanaest godina, na vandrednoj sednici Prištinskog parlamenta usvojena je deklaracija o jednostranoj nezavisnosti Kosova. Kakva je politika dovela do ovakvog scenarija, da li je samoproglašenje moglo da se izbegne i koliko su se stvari danas promenile ? Gost Novog jutra direktor Kancelarije za kiM Marko Đurić.

Video: Pink.rs

Stilistkinja koja je, prema sopstvenom priznanju, tri godine radila kao prostitutka za najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića ispričala je tokom svedočenja  da je Mihajlo devojkama sam pronalazio klijente i da su bile u obavezi da njemu daju 30 procenata od zarade. Šta je sve otkrila stilistikinja na saslušanju i kako funkcioniše elitna prostitucija?

Pod reflektorima je glumac Dragan Marinković Maca s kojim ćemo razgovarati o njegovoj predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život" čije je izvođenje zakazano za 17. mart u Sava centru.

Hit jutra rezervisan je za Bojanu Mašković koja će nam predstavitisvoju pesmu "Kao muzika" sa kojom će se takmičiti na predstojećoj Beoviziji.

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'