AKTUELNO

Iskreno i bez dlake na jeziku pevačica je progovorila o problemima koje je imala u braku.

Voditeljka Sanja Marinković u današnjem izdanju emisije "Magazina In" ugostila je Mirzu Selimovića, Živorada Žiku Nikolića, Miljanu Kulić, Bojana Vaskovića i Gocu Božinovsku. Tema današnje emisije bila je ljubav, a Sanja je sa svojim gostima na samom početku govorila o borbi za ljubav i prevazilaženju problema u istoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca Božinovska govorila je o problemima u braku sa pokojnim bivšim suprugom Zoranom Šijanom.

Ja sam se borila i uvek različito je bilo na kraju. Sa pokojnim mužem bilo je fenomenalno sve do jednog trenutka, novca. Znači novac je bio otežavajuća okolnost, znaš kad kažu "I bogati plaču". E meni se upravo to desilo, dok nismo imali para smo se slagali, pričali kako ćemo, šta ćemo, skupljali. Kako je došao novac, tako su došle ribe, život, ludilo mozga, dokazivanje - otkrila je Goca Božinovska i dodala:
Ali, život je kratak i nikad ne treba žaliti za nečim što je izgubljeno. Ja sam to u ovim godinama ukapirala. Dugo, dugo sam patila i tek sad mi se dešava da kažem "Bože", ali trebalo je da prođe mnogo vremena - navela je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo kik-bokser Zoran Šijan ubijen je 1999. godine, a iza sebe je ostavio decu Mirka i Zoranu koje je dobio u braku sa pevačicom Gocom Božinovskom.

Autor: J.V.

#Brak

#Goca Božinovska

#Ljubav

#Magazin In

#emisija

#pevačica

'