AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Prvog dana ove nedelje televizija Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, govore zvanični podaci istraživanja gledanosti. Pink je apsolutno dominantan u ukupnom broju gledalaca ali i u posebnim grupama gledalaca.

U kategoriji ženske publike naša televizija gledanija je od Javnog servisa Srbije, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere Pink gledaniji u kategorijama gledalaca urbanih sredina, ali i među gledaocima iz prestonice.

Tradicionalno i na početku ove nedelje, ubedljivo najgledaniji format naše kuće i mesto među top pet najgledanijih formata u danu je pinkova serija "Crveni mesec" koju je u danu iza nas pratilo gotovo 1.100.000 gledalaca. 

Foto: TV Pink Printscreen

Mesto među sedam najgledanijih rezervisano je za seriju inostrane produkcije "Nemoguća ljubav", dok je sledi "Elif"

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Promo

Među osam najgledanijih formata u danu našla se i "Zadruga-Izbor potrčka" koju je pratilo gotovo 20 odsto auditoruijuma, dok je među deset najgledanijih emisija u danu i centralna informativna emisija naše televizije "Nacionalni dnevnik" ujedno, najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. 

Foto: Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Pored našeg dnevnika, pinkovo "Novo jutro" u kategoriji jutarnjih emisija je ubedljivo najgledanije u odnosu na ostale komercijalne emitere.

Foto: TV Pink

Hvala vam na poverenju i što kao ubedljivi lideri počinjemo još jednu nedelju! Ostanite i dalje uz Vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'