AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" sa Irinom Vukotić i Žikom Nikolićem ćete gledati:

- Štampu ovog jutra prelistavaju dr Jelena Vukoičić, politikolog i Aleksandra Tomić, predsednica Odbora za finansije Skupštine Srbije.

- O novoj Vladi Kosova, koaliciji i sporazumu Samoopredeljenja i DSK, budućnosti dijaloga Beograda i Prištine i uticaju zapada na rešenje kosovskog problema u temi Novog jutra govoriće Milovan Drecun, predsednik skupštinksog Odbora za Kosovo i Metohiju.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

- Broj žrtava koronavirusa porastao je na 362, čime je premašen broj žrtava SARS-a u Kini iz 2003. godine. Kako se navodi, virus se proširio na 27 zemalja. Koje su to najvažnije mere predostrožnosti, koji su simptomi ovog virusa, ali i kakva je situacija kod nas po pitanju širenja virusa sezonskog gripa. O ovome sa doktorkom Leposavom Garotić Ilić, epidemiologom i načelnikom jedinice za imunizaciju gradskog zavoda za javno zdrtavlje i doktorom Vojkanom Radosavljevićem, pulmologom.

- Đoković je dao izjavu da je stizanje Federerovog rekorda od 310 nedelja na vrhu jedan od njegova dva najveća cilja. O Noletovoj igri u Melbrunu, o tome da li možemo da očekujemo da će prestići ovaj rekord koji drži Rodžer Federer, ali uopšte o uspesima naših tenisera, ovog jutra govore Dejan Kojić, teniski trener i član teniskog saveza Srbije i sportska novinarka Snežana Pantović. A utiske o igri Novaka Đokovića preneće i naš proslavljeni teniser i selektor teniske reprezentacije Nenad Zimonjić.

Video: Pink.rs/I. Petrović

- Konkurs za prijem učenika u vojne škole otvoren je 1. februara i trajaće sve do 15. marta, a kampanja za upis odvija se pod sloganom "Čast, znanje, Srbija - Vojna akademija". Ovim povodom gosti “Novog jutra” biće potpukovnik Srđan Starčević i kadet Petar Ilić sa Vojne akademije i Sara Nikolić, učenica 4. razreda Vojne gimnazije.

- “Pod reflektorima” Novog jutra su članovi Dijamanti benda koji imaju novu pesmu pod nazivom "Žao mi je".

- “Hit jutra” rezervisan je Prsluk bend.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'