AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu će prelistavati Jasmina Andrić Urednica časopisa "Odbrana i bezbednost" i Saša Milovanović direktor Srpskog telegrafa.

- O prvoj zvaničnoj poseti šefa evropske diplomatije zapadnom Balkanu i eventualnom uticaju koji će ona imati na rešenje političke krize na Kosovu, kao i o posledicama Bregzita govoriće Zoran Milivojević, diplomata i Nemanja Starović, istoričar.

- Telekom Srbija je na kampanju koja se vodi protiv njih odgovorila ponudom da besplatno emituje kanal N1 sve dok traju pregovori. Epilog je bio taj da je Junajted medija ovu ponudu odbio i prekinuo pregovore. Šta ovaj prekid pregovora pokazuje? Da li je vlasnik N1 uopšte bio spreman na dogovor? Gost Novog jutra Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk

Video: Pink.rs

- Uz sve veće tenzije u svetu, raste i strah od nuklearnog naoružanja koje se smatra najrazornijim naoružanjem na svetu. O tome koliko se u svetu troši na naoružanje, koje su to najmoćnije sile u svetu ali I gde su najopasnija žarišta…O ovim temama će govoriti bivši vojni obaveštajac Ljuban Karan, vojno politički analatičar Vlado Radulović I profesor doktor Ilija Kajtez sa Fakulteta za medjunarodnu politiku i bezbednost.

- Hit jutra rezervisan je za Kaliopi koja će govoriti o MAC festivalu

#Novo jutro

'