AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu TV serijala "Trenutak iz sna"!

Nova, 15. epizoda serijala „Trenutak iz sna“ je na programu TV Pink i ovog četvrtka od 23 časa. Voditeljka Tijana Čurović će sa timom ove emisije pokušati da pomogne još jednoj učesnici, koja je imala tešku sudbinu.

Ovog četvrtka upoznaćete Zoricu Katić i čućete njenu potresnu životnu priču o odgajanju sedmoro dece.

Ja nisam imala ljubav roditelja, tako da se trudim maksimalno da im sve pružim, da im ništa ne fali – rekla je kroz suze Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ona nije imala lepo detinjstvo, na sve načine se trudila da svojoj deci obezbedi sve što im je potrebno za bezbrižno odrastanje.

Mama se trudi da nam pruži detinjstvo koje ona nije imala – rekla je njena ćerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Velike nedaće koje Zoricu prate još od ranog detinjstva, narušile su njeno zdravlje. Doktori su za vreme njene trudnoće, otkrili ozbiljan problem, koji je mogao da ima smrtni ishod, da nije došlo do operacije.

Predložili su mi da ubiju bebu injekcijom. Probudila sam se posle 24 dana... – počela je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije ni slutila šta joj gorka sudbina sprema. Nakon što ju je muž ostavio, rođeni otac joj je okrenuo leđa, zbog čega postaje beskućnik. Nemajući krov nad glavom, sklonište je potražila na šabačkoj tvrđavi.

On je meni rekao: „Slušaj me dobro šta ću sad da ti kažem. Imaš tri opcije: prva opcija ti je da ideš na most da skočiš, druga da ideš na prugu da te voz ubije i treća da se baciš pod kamion. Meni u kuću nećeš“ – ispričala je Zorica pred kamerama emisije „Trenutak iz sna“.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega što je doživela, ekipa emisije „Trenutak iz sna“ i Tijana odlučili su da Zorici pokušaju da bar malo ulepšaju i olakšaju život, i da joj vrate veru u budućnost.

Vrhunski eksperti plastične i rekonstruktivne hirurgije menjanjem fizičkog izgleda unapređuju zdravlje i vraćaju samopouzdanje. Međutim, njima je život pacijenta na prvom mestu, zbog čega će prvo uraditi sve neophodne analize, kako bi se uverili da Zoričino zdravstveno stanje dozvoljava intervencije.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Zorica uspeti na putu transformacije ili je za nju svaka nada izgubljena, saznaćete u 15. epizodi treće sezone serijala „Trenutak iz sna“ u četvrtak 30. januara u 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'