AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Brak na neviđeno"!

Kada dvoje samaca ne mogu da pronađu pravu ljubav, u pomoć pristiže ekipa emisije “Brak na neviđeno”, a novu epizodu gledaćete već ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink. Tim psihologa je vredno radio i spojio nove takmičare, a voditeljka Milica Kon daće sve od sebe da ih pripremi za venčanje.

Ovog četvrtka u “Braku na neviđeno” upoznaćete nezaboravne kandidate! Buduća mlada se zove Bojana Pavlović, ima 31 godinu i dolazi iz mesta Veliki Crljeni. Bojana ima neočekivano zanimanje za jednu devojku – ona je privatni detektiv! Do sada se nije udavala, nema dece i već osam godina nije bila u vezi, jer nije pronašla odgovarajućeg partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane je mladoženja, tridesetosmogodišnji Rajko Slepčević, pitomi Novosađanin. Rajko se bavi hortikulturom I zasađuje parkove po Novom Sadu. Nekoliko godina je bio u vanbračnoj vezi i nema dece.

Bavim se hortikulturom, sadnjom, volim cveće, ljubitelj sam prirode – rekao je Rajko.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako na prvi pogled deluju kao nepsojiv par, psiholozi emisije “Brak na neviđeno” su procenili da bi baš njih dvoje bili savršen par.

Bojanina i Rajkova očekivanja su velika, a sudeći po tome šta su pričali sa voditeljkom tokom priprema za venčanje, čini se da varnice  mogu lako da planu.

Naime, Milicu je zanimalo da li bi Rajko varao svoju buduću ženu, a njegov odgovor ju je šokirao.

Neću da varam ženu, ali u dogovoru… - rekao je Rajko.
Ma u kakvom dogovoru, kakav je to dogovor? – začuđeno ga je upitala Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim emisije „Brak na neviđeno“ bio u pravu i da li su Bojana i Rajko jedno za drugo, saznaće u emisiji, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovogboravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će oprezna detektivka i miran Novosađanin konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 30. januara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'