AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK"!

Nova neobična životna priča odvela je ove srede ekipu emisije “DNK“ i voditeljku Nataliju Simović u mesto Pukovac. Natalija će dati sve od sebe da ovonedeljnim učesnicima donese istinu za kojom tragaju.

Pomoć je ovog puta zatražio Dejan, koji želi da sazna da li je biološki otac dece koju ima sa ženom koja ga je napustila posle 11 godina braka.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema Dejanovim rečima, njegova žena je pre mesec dana pobegla sa komšijom, kog jeupoznala dok je radila na njivi.

Meni deca kažu: “Tata, mama ima momka” – rekao je Dejan Nataliji.

Dejan je ima veliko poverenje u svoju suprugu, i pored svih priča koje je čuo o njoj. Njen odlazak ga je mnogo povredio – ne samo što je ostavila njega, već je ostavila I njihovo troje dece, a sada čuva troje komšijine dece.

Kako je Natalija saznala od njegove majke, Dejan nije loš čovek, ali je voleo da se kocka. Naime, jedini razlog svađa u Dejanovom braku bio je zbog toga što troši mnogo novca, provodi mnogo vremena u kockarnici i mnogo luta.

Nije on bio loš, ali je voleo da se kocka – rekla je Dejanova majka u razgovoru sa Natalijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je počeo da sumnja nakon što je saznao da u komšiluku vlada veliko nepoverenje da su deca njegova.

Takođe, Dejanove komšije tvrde da mu je doktor rekao kako ne može da ima decu i da je to glavni razlog za sumnju u očinstvo.

Zbog toga je Deja odlučio da uz pomoć najpreciznije DNK analize sazna da li su deca zaista njegova i da li u komšijskim pričama ima istine.

Foto: TV Pink Printscreen

Rešena da pomogne Dejanu, Natalija je došla da sasluša njegove tvrdnje, kao i priče njegove majke i komšiluka. Ipak, istinu će otkriti jedino rezultati DNK analize, nakon čega će Dejan odlučiti šta mu je činiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije “DNK” u sredu 29. januara od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'