AKTUELNO

Iskrena ispovest o razvodu u emisiji ''Magazin In''.

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković pripremila je za svoje verne gledaoce još jedno uzbudljivo izdanje. Sanja će predstojeće subote u studiju ugostiti poznate ličnosti o kojima se ovih dana mnogo priča i piše. Ona će o aktuelnim temama razgovarati sa: voditeljem emisije ''Kontravizija'' Lavom Pajkićem, pevačicama Slavicom Ćukteraš i Gocom Lazarević, glumicom Milicom Milšom, kao i muzičkom zvezdom u usponu i pobednicom rijalitija ''Zadruga 2'' Lunom Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije, Slavica, koja je sveže razvedena od golmana Vladimira Abramova, progovorila je o rastanku od sada već bivšeg muža, a jednom izjavom je svima stavila do znanja da je u njenom braku ponestalo ljubavi.

- Ja ne mogu da shvatim da ti sada nekog ostavljaš, a voliš ga... - rekla je Slavica u ''Magazinu In'', a onda odgovorila na Sanjino pitanje da li je svom bivšem mužu bila naveća ljubav. Šta je pevačica sve rekla o ovoj temi saznaćete ukoliko u subotu budete uz omiljenu vikend emisiju zabavnog karaktera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 25. januara u 17 časova!

Autor: M. K.

#Magazin In

#Slavica Ćukteraš

'