AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” od 10 časova na TV Pink!

Zanimljive priče iz cele Srbije, dobra muzika i aktuelni gosti očekuju vas i ove nedelje u emisiji “Žikina šarenica”. Vaši domaćini biće Žika Nikolić i Ana Šupić, koji će se potruditi da prijatno provedete poslednji dan u ovoj nedelji.

U današnjoj emisiji, Žika i Ana ugostiće direktora TO Sokobanja Ljubinka Milenkovića, kao i predstavnika mesne zajednice Vrmdža Slavišu Krstića. Osim o turističkoj ponudi u Sokobanji za ovu godinu, saznaćete i nešto više o selu Vrmdža. Lidija Stojković donosi priču o izložbi posvećenoj manastiru Studenica, a sa Žikom i Anom razgovaraće pisci Dušica Milanović i Petar Zec.

Serija “Crveni mesec” od početka emitovanja beleži fantastične rezultate gledanosti, a radnja ovog ostvarenja se poslednjih nedelja sve više komplikuje. O najzahtevnijem Pinkovom projektu govoriće glumac Slaviša Čurović, koji igra Dragutina Dimitrijevića Apisa. Kako je sam rekao tokom snimanja serije, ovo je jedna od njegovih najznačajnijih uloga, a u “Žikinoj šarenici” otkriće šta će se dešavati sa njegovim likom.

Fantastična muzika očekuje vas I u nedelju – Raša Pavlović će sa orkestrom Časlava Ljubenovića izvesti numere “Sećaš li se draga onog mesta” i “Sedamdeset i dva dana”. U pratni orkestra će i Ekstra Nena otpevati pesme “Sokobanja” i “Imam želje dve”. Kod Žike i Ane dolazi Pinkova Zvezda i bivši učesnik “Zadruge” Marko Stolić, koji će otpevati pesme “Potražiću oči nešto zelenije” i “Sva moja pesma je od bola”.

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” u subotu i nedelju, 25. i 26. januara, od 10 časova na TV Pink!

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'