AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” u subotu i nedelju, 25. i 26. januara, od 10 časova na TV Pink!

Zanimljive priče iz cele Srbije, dobra muzika i aktuelni gosti očekuju vas i ovog vikenda u emisiji “Žikina šarenica”. Vaši domaćini ove subote i nedelje biće Žika Nikolić i Ana Šupić, koji će se potruditi da prijatno provedete vikend uz kanal TV Pink.

U subotu će Žika i Ana ugostiti predstavnike rukometnog kluba “Radnički” iz Kragujevca – predsednika kluba Stavru Raškovića, koordinatora ženskih ekipa Mariju Lojpur i koordinatora muških selekcija Miloša Sretenovića – koji će predstaviti rad ovog kluba. Osim toga, voditelji će razgovarati I sa članovima udruženja “Podmorničar”, predsednikom skupštine Milanom Jovanovim, predsednikom upravnog odbora Slobodanom Živanićem i članovima udruženja Milisavom Mijovićem i Milanom Komarom, koji će gledaoce upoznati sa ovim udruženjem. Takođe, pred slavu Sveti Sava, Biljana Vlajić predstaviće tradicionalni Svetosavski bal.

U susret kineskoj Novoj godini koja se dočekuje u subotu uveče, Lidija Stojković pripremila je prilog kako bi vas upoznala sa tradicijom ovog naroda i šta predstavlja godina pacova u koju ulazimo. Osim toga, Lidija je pripremila i izveštaj sa izložbe Olge Benson koja nosi naziv “Snovi o prošlosti i tradiciji”. Saznaćete i kako je izgledalo Bogojavljenje u Austriji, a Gordana Nešković donodi priču o čuvenoj Šarganskoj osmici.

Kod Žike i Ane u studio stiže i “Tropiko” bend, koji će predstaviti novu pesmu “Cigareta”, ali će gledaoce podsetiti i na svoj dobro poznati hit “Ako ti je do mene”. Iako je u prethodnom periodu radila kao kompozitor na brojnim serijama i filmovima, Aleksandra Kovač je obradovala svoju publiku I objavila spot i novu pesmu “Mlečni put”, koju će predstaviti upravo u “Žikinoj šarenici”. I Neda Ukraden predstaviti pesme “Bomba”, “Nije pošteno” i “Tri, dva, jedan, nula”, dok će Bojan Marović otpevati pesme “Još si samo moja” i “Fotografija”. Čeda Marković doneće zvuke prave narodne muzike – sa orkestrom Časlava Ljubenovića izvešće bumere “Žena od čelika” i “Ja znam, starim sam”.

U nedeljnoj emisiji, Žika i Ana ugostiće direktora TO Sokobanja Ljubinka Milenkovića, kao i predstavnika mesne zajednice Vrmdža Slavišu Krstića. Osim o turističkoj ponudi u Sokobanji za ovu godinu, saznaćete i nešto više o selu Vrmdža. Lidija Stojković donosi priču o izložbi posvećenoj manastiru Studenica, a sa Žikom i Anom razgovaraće pisci Dušica Milanović i Petar Zec.

Serija “Crveni mesec” od početka emitovanja beleži fantastične rezultate gledanosti, a radnja ovog ostvarenja se poslednjih nedelja sve više komplikuje. O najzahtevnijem Pinkovom projektu govoriće glumac Slaviša Čurović, koji igra Dragutina Dimitrijevića Apisa. Kako je sam rekao tokom snimanja serije, ovo je jedna od njegovih najznačajnijih uloga, a u “Žikinoj šarenici” otkriće šta će se dešavati sa njegovim likom.

Fantastična muzika očekuje vas I u nedelju – Raša Pavlović će sa orkestrom Časlava Ljubenovića izvesti numere “Sećaš li se draga onog mesta” i “Sedamdeset i dva dana”. U pratni orkestra će i Ekstra Nena otpevati pesme “Sokobanja” i “Imam želje dve”. Kod Žike i Ane dolazi Pinkova Zvezda i bivši učesnik “Zadruge” Marko Stolić, koji će otpevati pesme “Potražiću oči nešto zelenije” i “Sva moja pesma je od bola”.

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” u subotu i nedelju, 25. i 26. januara, od 10 časova na TV Pink!

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'