AKTUELNO

Budite uz TV Pink i večeras od 21 čas!

Od samog početka emitovanja 7. oktobra, serija “Crveni mesec” beleži fantastične rezultate gledanosti, čime je opravdala titulu najzahtevnijeg Pinkovog projekta. Svakog radnog dana od 21 čas, milionska publika iščekuje da sazna šta će se događati sa glavnim junacima naše serije – članovima porodice Stanimirović, Ružičić, Baumen, kraljevskom porodicom Karađorđević, predstavnicima Austrougarske, ali i ruskim plemkinjama Nariškin.

Nosioci komplikovane ljubavne priče – Sofija i Nikola – naizgled su odlučili da se drže dalje jedno od drugog. Sofija želi da se uda za Davida, sa kojim će živeti u Beogradu, dok je Nikola verio groficu Katarinu Sergejvnu.

Foto: Jelena Simonović

Ipak, na osnovu poslednjih epizoda čini se da su se Sofijini i Nikolini planovi zakomplikovali, ali i da je sve napetije kada je reč o srpsko-austrijskim odnosima.

Upravo glavni junak, Nikola, odnosno Miloš Đurović, odlučio je da nam otkrije deo događaja koji vas očekuju u večerašnjoj epizodi “Crvenog meseca”.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nakon razgovora sa majkom, David menja odluku da sa Sofijom živi u Beogradu. Sa druge strane, i Sofija, nesigurna u Davida preispituje svoje odluke i poverava se Hristini – počeo je Miloš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što moraju da balansiraju u odnosu sa Austrougarskom, napetost se oseća i između Pašića i Apisa, što dovodi do eksalacije.

Špijunske igre između Srbije i Austrougarske se nastavljaju. Uhvaćen u borbi za goli život, Pavle važnu depešu odlučuje da preda Dopleru, a ova informacija stiže do Pašića i Apisa, što dovodi do ranjavanja Kalinića. Jovan dolazi u bolnicu sa namerom da ubije Kalinića, kao jedinog svedoka da je on izdajnik – nastavlja Đurović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni u Nikolinom i Katarininom odnosu nije sve sjajno – grofici smeta odnos njenog verenika sa Sofijom i sve je više ubeđena da je nije preboleo.

Posle gorko-slatkih trenutaka provedenih na seoskom imanju Stanimirovića, ja se sa Katarinom vraćam u Beograd, gde nas dočekuje Tatjana, koja je u ozbiljnom problemu – otkriva nam Miloš, odnosno Nikola, za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će Olga reagovati na tajnu vezu Tatjane i Krasilnikova, da li će Dopler okrenuti leđa Otu i kakvu je to važnu odluku doneo Stojan kada je reč o njegovoj službi kod Pašića, saznaćete u novoj epizodi “Crvenog meseca” večeras u 21 čas na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Miloš Đurović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

#serija Crveni mesec

'