AKTUELNO

Ne propustite specijalno izdanje autorske emisije Biljane Obradović.

Ove nedelje vas na kanalu Pink 2 od 19 časova očekuje novo izdanje emisije “Biljana za vas”, autorke i voditeljke Biljane Obradović. Za razliku od prethodnih emisija – ove nedelje Biljana je napravila iskorak i emisiju posvetila prirpemama fudbalera FK Partizan u Turskoj.

Razlika u odnosu na ostale emisije, jeste što će vas kroz ovu, pod nazivom “Iz mog ugla”, voditi golman FK Partizan, Nemanja Stevanović. Kroz intervjue sa drugim igračima i vrcave dosetke videćete kako izgleda jedan njegov dan od buđenja do kraja treninga.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emisije, pre Nemanjinog buđenja, Biljana će vas upoznati sa vojničkim rasporedom fudbalera na pripremama. Naime, njima je ceo dan organizovan i od rasporeda se uglavnom ne odstupa – od 8:30 su na doručku, sat vremena kasnije rade prvi trening u teretani, zatim ručaju od 12:30, nakon čega imaju obavezan odmor do 15:30, nakon čega ih očekuje drugi trening u teretani ili na trenu, u 19:30 je večera i do 23 časa moraju da budu u sobama.

Nemanja je TV ekipu i Biljanu dočekao u sobi, te ćete moći da vidite kako izgleda njihova soba i šta su sve poneli sa sobom na pripreme. On je Biljanu odveo na doručak, gde su ih sačekali ostali igrači, a zatim su otišli u teretanu na prvi trening.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je za taj dan planirano da izađu na teren, igrači Partizana su otišli kod fiziotereuta na preglede i preventivno bandažiranje, gde je Nemanja razgovarao sa našim proslavljenim golmanom Vladimirom Stojkovićem, ali i Sinišom Petkovićem kome su ovo prve pripreme otkako je došao u FK Partizan.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sad je sve u redu, sve je pod kontrolom, nema povreda koje se ne mogu srediti u roku od nekoliko sati – rekao je Siniša Nemanji.

Foto: TV Pink Printscreen

Momci su potom otišli na fudbalski teren kako bi odradili trening izdržljivosti, što su sve ispratile kamere, a nakon završenog treninga, Nemanja je razgovarao sa Nemanjom Jovšićem, trenerom golmana Partizana.

Ovo je bio jedan od jačih treninga u odnosu na one koje inače imamo na pripremama. Poenta ovog treninga je izdržljivost u snazi, što su momci odradili odlično i imaće zasluženi popodnevni odmor koji će im prijati – ispričao je Jovšić.

Foto: TV Pink Printscreen

Igrači su nakon uspešnog treninga otišli na zaslužen odmor, a kako izgleda ostatak njihovog dana i sa kim od saigrača je Nemanja još razgovarao, saznaćete u specijalnom izdanju emisiji “Biljana za vas” u nedelju 26. januara od 18:50 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M.Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#FK Partizan

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#fudbal

#voditeljka

'