AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Kuća od srca".

Nastavak priče o desetočlanoj porodici Sarka očekuje vas ovog utorka od 22 časa na TV Pink, u novoj epizodi najhumanijeg TV serijala “Kuća od srca”. Ekipa emisije, na čelu sa Jelenom Matijašević i Žarkom Lazićem, nastavlja da se bori sa preprekama u želji da im obezbedi bolju budućnost i siguran krov nad glavom.

Iako Jelena nije dobila odobrenje od opštine, Žarko je sa ekipom na svoju ruku počeo sa gradnjom novog doma. Tako su umesto dozvoljenih 60 metara kvadratnih, na opštinskom zemljištu postavili temelje za kuću od 120 metara kvadratnih.

Ti si ponosan na mene zato što sam uradila sve što si zahtevao. A ti nisi – rekla je Jelena, vidno razočarana Žarkovim nepromišljenim odlukama.

Foto: TV Pink Printscreen

Želeći da ispravi grešku, Žarko na sve načine pokušava da dođe do predsednika opštine, kako bi rešio ovu situaciju.

Čoveče, doći će ti opštinski bager i srušiće ti pola kuće – pokušala je Jelena da objasni Đuri i Bori ozbiljnost nastale situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Žarko uspeti da u poslednjem času nađe predsednika pre nego što nam stigne nalog za rušenje i  da li će predsednik imati razumevanja za odluku ekipe emisije “Kuće od srca” da proširi osnovu kuće kako bi desetočlanoj porodici podarili pristojan život, saznaćete u ovonedeljnoj epizodi.

Osim problema sa opštinom, Jelenu, Žarka i radnike na gradilištu muče novi problemi. Jaka kiša je značajno usporila radove, a prema rečima radnika, ekipa će izgubiti najmanje dva dana. Zbog toga je izgradnja kuće u roku od 31 dana dovedena u pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što žele da porodici Sarka obezbede krov nad glavom, Jelena i Žarko pokušavaju i da pomognu Sonjinoj i Đurinoj ćerki Jeleni, koja se izvesno vreme bori sa jakim glavoboljama.

Zovi, moli, naći ćemo novac da se devojčica pregleda da vidimo šta je problem – rekao je Žarko Jeleni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je uspela da zakaže maloj Jeleni magnetnu rezonancu, a pred sam pregled, devojčica je bila uplašena.

Jel se plašiš šta će doktor da ti kaže? – pitala je voditeljka Jelenu, koja joj je potvrdno odgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve rezultate će pokazati magnetna rezonanca glave, da li mala Jelena boluje od teške i neizlečive bolesti i da li će Jelena i Žarko uspeti da reši njene zdravstvene probleme ili su u borbi sa sudbinom sasvim nemoćni, saznaćete u novoj epizodu serijala “Kuća od srca” u utorak 21. januara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'