AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” u subotu i nedelju, 18. i 19. januara, od 10 časova na TV Pink!

I ovog vikenda od 10 časova, na programu TV Pink su dve nove emisije „Žikine šarenice“, koje donose veoma zanimljive goste i priloge iz čitave Srbije. U subotu i nedelju, vaši domaćini biće Žika Nikolić i Ana Šupić, koji će vas voditi kroz bogat program „Žikine šarenice“.

Žika i Ana ugostiće Hadži Zorana Mrđenovića, predsednika „Kraljevskog Reda Vitezova“, organizacije koja neguje i razvija viteške vrednosti, umetnosti i veštine kroz sport, kulturu, duhovnost, umetnost i humanitarni rad, a više o njihovom delovanju čućete upravo ove subote u emisiji „Žikina šarenica“. Pored njega u studio dolazi i ministar bez portfelja Milan Krkobabić, koji je zadužen za regionalni razvoj i rad javnih preduzeća.

Od ove godine počeo je da se održava teniski turnir „ATP kup“ u Australiji, koji podseća na „Dejvis kup“, s obzirom na to da se takmiče reprezentacije, a ne pojedinci. Nakon trijumfa nad Španijom, prvi „ATP kup“ u Sidneju osvojila je upravo reprezentacija Srbije na čelu sa Novakom Đokovićem. O neverovatnom uspehu srpskih tenisera će u studiju „Žikine šarenice“ govoriće Bogdan Obradović, koji je godinama predvodio našu „Dejvis kup“ reprezentaciju.

Foto: Jelena Simonović

S obzirom na to da su praznici za nama, kod Žike i Ane dolazi nutricionista Momčilo Matić, koji će otkriti kako da se nakon bogatih prazničnih trpeza vratimo u normalu i skinemo koji kilogram viška koji smo dobili u proteklom periodu.

Ove subote videćete i priče iz Trsta, Knjaževca i sa Mokre Gore, ali ćete saznati i kako se Srpska nova godina proslavila u Indoneziji.

Za dobru muziku će biti zadužena Dragica Radosavljević Cakana, koja će izvesti pesme „Jako, jače“, „Ej dragi, dragi“ i „Vidovdan“. Posle duge medijske pauze, na scenu se vratila grupa „Twins“, a u studiju „Žikine šarenice“ otpevaće pesme „Boljem se nadam“ i „Bejbe“, a grupa „Neverne bebe“ otpevaće pesme „Praštam“ i „Zajedno“.

Foto: Jelena Simonović

U nedelju će Žika i Ana ugostiti predsednika Saveza Srba u Francuskoj, Đuru Cvetkovića, kao i člana Petra Gojkovića. U goste stižu i Vesna da Vinča, kao i Sanja Marinković, voditeljka „Magazina In“ – jedne od najgledanijih Pinkovih emisija. O svojim novim kjnigama govoriće pisci Ana Smiljanić i Đorđe Vlajić, a videćete i prilog iz nedavno otvorenog „Selfi“ muzeja u Beogradu.

Danijel Alibabić predstaviće svoju novu pesmu „Žena za medalju“, a pored njega će odličnu atmosferu napraviti i brojni pevači. Ljuba Lukić otpevaće pesme „Ko te ljubi ove zime“ i „Kako beše komšinice“, Bjan Veličković će izvesti numere „Milena“ i „O Sole Mio“, dok će Galina Perić otpevati čuvenu pesmu „Počnimo ljubav iz početka“. U studio „Žikine šarenice“ dolazi i Marija Kašćelan, operska pevačica, koja će izvesti pesme „Parla Piu Piano“ i „Ciganka sam mala“.

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Žikina šarenica” u subotu i nedelju, 18. i 19. januara, od 10 časova na TV Pink!

#žikina šarenica

'