AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK".

Nerešeni prodični odnosi i razmirice ekipu emisije “DNK”, na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, ove srede vode u Kragujevac. Natalija će uz pomoć najpreciznije DNK analize pokušati da u dom nove porodice donese istinu i potreban mir.

Pomoć je ovog puta zatražio Predrag, koji želi da sazna da li je biološki otac četvoro dece koja su kod njega. Naime, on je bio osam godina u braku, a pre četiri godine je žena otišla i ostavila mu decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema Peđinim rečima, najviše sumnja u najstariju devojčicu, jer su se na njihovom početku veze preklopile – bio je ljubavnik, mada to nije znao.

Od detetovog rođenja njena porodica je počela da priča kako Peđa gaji tuđe dete.

Onda je krenula priča da devojčica nije Peđina, nego da je od njenog brata od strica, ujaka, ne znam ni ja – ispričao je Nataliji Peđin otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod Predraga postoji sumnja i za najumlađe dete jer, kako kaže, priznala mu je da ga je varala sa istim čovekom sa kojim je bila i na početku njivove veze.

Nisam sumnjao da je to njegovo dete uopšte, ali sada sumnjam – rekao je Predrag.

Foto: TV Pink Printscreen

Predragovi roditelji su od početka bili protiv te veze, što je donosilo probleme. Živeli su u zajednici, a zajednički život je bio izuzetno težak, i to ne samo zbog protivljenja Peđinih roditelja.

Naime, ona je pokušavala da zavadi Predraga sa njegovima, i to joj je uspevalo. Zbog toga je Peđin otac često svog sina nazivao papučarom.

On je išao i protiv mene, hteo da se bije sa mnom – otkrio je Peđin otac.

S obzirom na to da mu sumnja ne da mira, Predrag je rešio da uz pomoć DNK analize sazna istinu jednom zauvek. 

Da li je Predrag otac svo četvoro dece i šta će rezultati doneti njegovoj porodici, saznaćete u novoj epizodi emiisje “DNK” u sredu 25. decembra od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'