AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu "Kuće od srca"!

Za porodicu Sarka svaki dan je nova borba za preživljavanje u surovim uslovima, a nastavak njihove priče videćete ovog utorka u novoj epizodi najhumanijeg TV serijala, “Kuća od srca”.

U prošlonedeljnoj emisiji, Jelena Matijašević je od opštine pokušala da dobije dozvolu za izgradnju duplo veće kuće, međutim, njeni napori bili su bezuspešni. Jelena je bila u čudu kada se vratila na gradilište i shvatila da je Žarko Lazić već započeo izgradnju, a onda je usledio veći šok. U posetu im je došla i žena iz opštine, kako bi proverila situaciju.

Sigurno je predsednik opštine rekao da dođe da vidi šta radimo – rekla je Jelena.
Pa to ti je kad si nesposobna – odbrusio joj je Žarko.
Ja nesposobna? A za šta si ti sposoban? Da gradiš više kvadrata nego što smeš, jel to? – bila je besna Jelena na svog kolegu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav će odgovor biti od opštine kada saznaju da je ekipa “Kuće od srca” podigla duplo veću kuću od dozvoljene, saznaćete već ovog utorka.

Osim nerešenog pitanja sa opštinom, Jelenu i Žarka muče drugi problemi kada je reč o izgradnji kuće za porodicu Sarka. Naime, neke od kompanija koje su donirale građevinski materijal su odustale od saradnje, te je porodica Sarka ostavljena na cedilu. Nedostatak materijala je dodatno usporio radove, a Jelena i Žarko nemaju adekvatno rešenje.

Ako sutra to ne organizujemo, mi prekosutra nemamo šta da radimo – saopštio je Žarko Jeleni trenutno stanje.
Ja sam dobila pet letvi… Samo pet – rekla je Jelena vidno razočarana.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim problema sa materijalom, Jelena, Žarko i porodica Sarka naišli su na još jednu nepremostivu prepreku – nedostatak radne snage.

Morate da nađete ljude koji će da dođu da rade. Ne zanm da li vi razumete da nećete moći sami da završite – rekla je Jelena Đuri i Bori.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, izgleda da su dvojici braće svi prijatelji okrenuli leđa u trenucima kada im je podrška najpotrebnija. Zbog toga Jelena i Žarko daju sve od sebe da pronađu ljude dobre volje koji će im pomoći u izgradnji novog doma za desetočlanu porodicu Sarka.

Gde su zetovi, gde su kumovi? Nema nikog! – žalio se Žarko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je ovaj problem morala da saopšti ostatku porodice Sarka, što nije bio nimalo lak zadatak.

Vaša kuća je stala sa gradnjom zato što nemamo dovoljno radnika – rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će zbog nedostatka radne snage deca ostati na ulici i izgubiti poslednju šansu za topao i siguran dom, saznaćete u novoj epizodi “Kuće od srca” u utorak 24. decembra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'