AKTUELNO

Televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca,među kojima se najviše ističe publika iz prestonice, kao i publika iz urbanih sredina.

Foto: TV Pink Printscreen

23% auditorijuma gotovo svakog dana je uz Pinkovu seriju „Crveni mesec“ koja je ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera sa auditorijumom od 1.100.000 gledalaca. Drugi dan vikenda rezervisan je za još jednu seriju domaće produkcije „Preživeti Beograd“, dok u zvaničnim istraživanjima gledanosti visoku poziciju zauzimaju serije inostrane produkcije: „Ljubav iz osvete“, „Dženetine suze“ i „Njena sudbina“.

Foto: TV Pink Printscreen

Liderska pozicija,sada već tradicionalno je za naš informativni program. Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ ubedljivo je najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitera, koja je naš dnevnik daleko iza sebe ostavio konkurentske formate.  Na zvaničnoj top listi visokorangirani su „Nacionalni dnevnik u 13“  kao i specijalna emisija „Poslednja vest“.  Nedelja veče rezervisana je za „Kontraviziju Lava Pajkića“, kao i za politički talk show „Hit tvit“ uz koji je bilo 1.050.000 gledalaca.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

Formati naše zabavne redakcije tradicionanlno su u samom vrhu gledanosti: „Magazin IN“, „Premijera vikend specijal“, „Žikina Šarenica“ dok je vikend u znaku rijalitija „Zadruga“. Verna pinkova publika pratila je direktna uključenja ali i specijalne emisije: milionski auditorijum bio je uz Pitanja novinara i Vanredno ubacivanje, dok je petak ostao u znaku „Zadruga-Nominacije“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam što zahvaljujući vama počinjemo uspešno još jednu nedelju.

#Gledanost

#Televizija Pink

'