AKTUELNO

Na putu osvete, jedino se može isprečiti ljubav!

Publika u regionu navikla je da na TV Pink prati vrhunske turske serije, a nova visokobudžetna telenovela „Nemoguća ljubav“ počinje sa emitovanjemna ružičastoj televiziji u ponedeljak 23. decembra od 20 časova. Ono sa čim će se gledaoci prvi put susresti, kada je reč o turskim telenovelama, jeste realan prikaz svih specifičnih običaja i tradicija, koji su i dalje prisutni u pojedinim delovima Turske. Poštovanje porodice i glave kuće, ugovoreni brakovi, vladavina patrijarhata, osveta i prepreke koje se mogu naći na putu ljubavi između dvoje mladih – sve to je detaljno prikazano u seriji koja je oduševila publiku u Turskoj, a verujemo da će tako biti i sa gledaocima u Srbiji.

Serija „Nemoguća ljubav“ je priča puna intriga, o dve moćne porodice – Sadoglu i Aslanbej, priča o velikim tragedijama i nemogućoj ljubavi koja se rađa iz osvete.

Miran Aslanbej je jedini naslednik ove porodice i 27 godina je rastao sa mislima oosveti. On ne zna da voli niti da bude srećan, jedino što želi je da osveti smrt svojih roditelja, za koju krivi porodicu Sadoglu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Rejan, prelepa unuka porodice Sadoglu, zamišlja da je princeza izbajki koje joj je majka pričala. Ona veruje u čuda, srećan kraj i bezgraničnu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se Rejan i Miranu ukrste putevi, oni se ludo zaljubljuju jedno u drugo. Ali,Rejan je ćerka njegovog neprijatelja, Hazara Sadoglua, a Miran se zakleo na grobu svojih roditelja da će mu se osvetiti.

Međutim, svaki put kad vidi Rejan, Miran ne može da kontroliše razum i srce, i po prviput u životu se boji – da neće moći da ispuni svoj cilj, već da će ljubav preovladati.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će se dogoditi kada Miranova tajna bude otkrivena, saznaćete seriji „Nemoguća ljubav“, koja sa emitovanjem počinje 23. decembra na TV Pink.

Rejan i Mirana tumaće trenutno najpopularniji mladi glumci u Turskoj – Ebru Šahin iAkin Akinozu. Među brojnim glumcima koji će proći kroz seriju, publika će videti i jedno poznato lice – Azata Sadoglua tumači Ahmet Tansu Tašanlar, koga je publika upoznala u ulozi Arde u seriji „Ljubav i novac“, koja se emitovala na TV Pink.

U prilog tome koliko je kvalitetna ova serija, govori i to da je na njoj radio tim priznatih stručnjaka u Turskoj. Scenario za seriju „Nemoguća ljubav“ pisao je jedan od najboljih dvojaca – Eda Tezčan i Feraje Šahin – scenaristkinje serije “Ponovo zaljubljeni”. Režiju potpisuju Džem Karči i Benal Tairi, reditelj serije “Zavet” koja je bila izuzetno popularna u Srbiji kada se emitovala na ružičastoj televiziji.

Sasvim je sigurno da će ova visokobudžetna turska telenovela oduševiti publiku u Srbiji, koja će seriju “Nemoguća ljubav” gledati od ponedeljka 23. decembra od 20 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Akin Akinozu

#Ebru Šahin

#Hercai

#Nemoguća ljubav

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

'