AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu "Braka na neviđeno".

Tim emisije “Brak na neviđeno” je i ovog četvrtka u misiji pronalaženja idealnih partnera, a Milica Kon će zajedno sa timom stručnjaka pokušati da samcima vrati veru u ljubav. Večeras ćete upoznati nove kandidate, koji do sada nisu imali sreće da pronađu savršenog partnera.

U ovonedeljnoj emisiji, tim psihologa napravio je detaljnu analizu naših učesnika, te će pokušati da spoji par koji je već dugo, dugo usamljen.

Lidija Ilić ima 45 godina, dolazi iz Beograda i trenutno radi kao konobarica. Naša buduća mlada se do sada nije udavala, a iz jedne vanbračne veze ima sina.

Mnogo je teško kad nemaš s kim ujutru uz kafu da ćutiš. Ne da pričaš, nego da ćutiš – rekla je Lidija u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema procenama psihologa, njen idealan partner je Dalibor Puhalak, koji ima 44 godine, živi u Titelu i radi na železnici. Dalibor ima jedan brak iza sebe, ali je nakon razvoda bio sam više od jedne decenije.

U braku sam bio do 2007. godine. Posle toga, 12 godina sam sam – rekao je Dalibor.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako potencijalni problem u njihovom braku može biti to što dolaze iz različitih gradova, Lidija smatra da joj to neće smetati, ukoliko joj se mladoženja dopadne.

Ako je ljubav prava, ne postoji ta prepreka uopšte – rekla je Lidija Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalibor je na venčanje došao potpuno spreman – sve dame, uključujući Milicu i matičarku, osvojio je galantnim poklonima, sada je ostalo da osvoji i mladu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je naš tim bio u pravu i da li su Lidija i Dalibor jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovogboravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će ovo biti najidealniji par do sada, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 19. decembra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'