AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, u totalu gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno. 

Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca, među kojima je Pink gledaniji i od Javnog servisa Srbije. Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina. 

Najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera sa 23% auditorijuma i u danu iza nas je pinkova serija "Crveni mesec" koja već gotovo tri meseca od početka emitovanja ruši sve rekorde gledanosti. 

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Milionski auditorijum proveo je uz najgledaniju zabavnu emisiju u danu "Paparazzo lov", koja je među top 5 najgledanijih emisija u danu. 

Na zvaničnoj top listi visoka pozicija je i za serije inostrane produkcije : "Dženetine suze" i "Njena sudbina"

Tradicionalno sreda je rezervisana za dokumentarni program "DNK" koji je u danu iza nas pratilo je 22% auditorijuma, dok je već tradicionalno ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je centralna informativna emisija televizije Pink "Nacionalni dnevnik".

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam na poverenju i ostanite i dalje uz vasu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'