AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, u totalu gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno.

Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca, među kojima je Pink gledaniji i od Javnog servisa Srbije. Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina. 

Već nešto više od dva meseca, ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera je Pinkova serija “Crveni mesec”. U danu iza nas uz našu seriju bilo je 1.100.000 gledalaca. Gotovo milionski auditorijum ispratio je nova dešavanja poznatih u “Paparazzo lov”-u koja je zvanično najgledanija zabavna emisija svih emitera, dok je večernji termin rezervisan za “DNK” koji je pratilo 23% publike. Pored domaćeg i inostrani serijski program u samom je vrhu gledanosti. 

Verna Pinkova publika pratila je “Dženetine suze” , “Ljubav iz osvete” i “Njena sudbina”.  Uspešni rezultati su tradicionalno i za našu informativnu redakciju, pa je tako centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” ubedljivo najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitera, dok je “Novo jutro” najlgedaniji jutarnji program ostalih komercijalnih emitera. Verna pinkova pubika pratila je direktna uključenja u Zadugu.

#Gledanost

'