AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK".

I ove srede od 22:45 časova očekuje vas nova neobična životna priča u emisiji “DNK”,,a voditeljka Natalija Simović pokušaće da razreši problematične porodične odnose.

U ovonedeljnoj emisiji pomoć je zatražila Salija, zvana Sara, koja želi da sazna da li joj je prvi komšija Alagica biološki otac.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Sara je odrasla u Bosni, a biološkog oca nikada nije upoznala. Majka i njena rodbina govorili su joj o Alagici kao o potencijalnom ocu.

Sudbina se poigrala sa njima i posle 22 godine postaju komšije na mestu gde niko od njih nije živeo pre. Upravo to je Sari dalo veliku nadu da konačno sazna istinu.

Moja mama se od njega rastala i rekla kako je ostala trudna. On sumnja da sam njegova ćerka – rekla je Sara pred kamerama emisije “DNK”.

Sa druge strane, Alagica ne veruje da je Sarin otac jer je veza sa njenom majkom kratko trajala. Prema njegovim prečima, on je posle Sarine majke bio sa 25 žena i ni sa jednom nije dobio dete.

Nemam druge dece i zato ne verujem da je Sara moja – rekao je Alagica u razgovoru sa Natalijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog ovih sumnji, Sara je odlučila da uz pomoć najpreciznije DNK analize sazna pravu istinu, ali od Alagice ne očekuje ništa.

Ne treba da mi da novac, ništa mi ne treba. Kaže da će mi više pružiti ako sam njegova – rekla je Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Emisija “DNK” je sada jedina nada da Sara sazna da li je Alagica njen biološki otac, a to saznanje doneće joj mir.

Da li je Alagica Sarin otac ili će se njena potraga nastaviti, saznaćete u novoj epizodi emisije “DNK” u sredu 4. decembra u 22:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'