AKTUELNO

Mnogo ekskluzivnih priča u novom izdanju emisije ''Paparaco lov''.

Ekipa emisije “Paparazzo lov” se i protekle nedelje našla na pravom mestu u pravo vreme, te vam nova epizoda emisije od koje strahuju svi poznati donosi nove ekskluzivne snimke ove srede od 22 časa na TV Pink.

Nakon što je objavljeno da je Bogdana Rodić u drugom mesecu trudnoće, počele su pripreme za njenu svadbu sa Veljkom Ražnatović. Glamurozna svadba zakazana je za 24. novembar, kada će biti održano i crkveno i građansko venčanje – u Hramu Svetog Save i u jednom prestižnom beogradskom hotelu. Kako se i poslednje pripreme privode kraju, budući supružnici proslavili su momačko i devojačko veče, naravno odvojeno, svako sa svojim prijateljima. Sve detalje Bogdaninog devojačkog i Veljkovog momačkog slavlja saznaćete u emisiji “Paparazzo lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Kamera naše emisije pratila je i pop zvezdu Natašu Bekvalac, koja je trenutno zauzeta pripremama za veliki beogradski solistički koncert “S.O.S. za ljubav” u “Štark” areni. Međutim, pevačica je u pauzama napornih proba, uvežbavanja koreografija i priprema kostima uspela da pronađe vremena da kupi novi stan. Gde je Nataša kupila novu nekretninu i kako provodi svaki slobodan trenutak sa ćerkom Katjom, otkriva jedna od najgledanijih emisija na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Folker Era Ojdanić poznat je po svojim otvorenim ljubavnim aferama i zavođenju maloletnica, čime se i hvalio, ali u poslednje vreme domaći mediji pišu da je pevač navodno u vezi sa trideset godina mlađim momkom, kome je kupio i stan, kako bi mogli da se viđaju u privatnosti. Nakon ove gej afere, Era Ojdanić dane provodi povučeno, na selu, a šta je zabeležila kamera “Paparazzo lova” videćete već ove srede.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim poslovnog, veliku pažnju medija posebno privlaći privatni život Ace Lukasa. Upravo zbog toga, Acu je pratila ekipa najpoznatijih paparaca u zemlji, kako bi proverila njegov emotivni status. Zabeležili smo da je Lukas novu devojku doveo u stan, a šta se dalje dešavalo, saznaćete u “Paparazzo lovu”.

Nakon duge pause, Tanja Savić je izbacila nekoliko velikih hitova i uspela je da povrati popularnost u Srbiji. Uprkos uspehu njenih pesama, čini se da Tanja ima neke veće probleme koji je muče. Naime, ekipa “Paparazzo lova” zatekla je pevačicu kako neutešno plače nasred ulice. Šta je prethodilo ovome i kakva je muka naterala Tanju da se isplače u javnosti, otkriva novi “Paparazzo lov”.

Očekuje vas još ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite novu epizodu “Paparazzo lova” u sredu 20. novembra u 22 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Paparaco lov

'