AKTUELNO

Hvala vam što uspešno počinjemo još jednu nedelju, ostanite i dalje uz vaš Pink.

Prvi dan ove radne nedelje televizija Pink završila je kao najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i javni servis Srbije.

Pored ostvarenih rezultata u ukupnom broju gledalaca nasa televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, među kojima se najvise ističu gledaoce ženske populacije, gledaoci starosti od 18 do 49 godina, ali i među urbanom populacijom.

Pink je ubedljivo uspešniji od ostalih komercijalnih emitera u posebnim grupama gledalaca.

Na samom početku nedelje ubedljivo najgledanij serijski program svih emitera je Pinkova serija "Crveni mesec" koju je u danu iza nas pratilo 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored domaćeg serijskog programa i serije inostrane produkcije prati verna Pinkova publika pa su tako Dženetine suze, Njena sudbina i Ljubav iz osvete u samom vrhu gledanosti.

Pored serijskog programa naša televizija uspešnija je i u informativnom programu, pa i tako centralna informativna emisija Nacionalni Dnevnik ubedljivo je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera sa auditoriumom od neverovatnih 1.100.000 gledalaca.

Dok se svi informišu u Pinkovim vestima, Srbija se budi uz najgledanij jutarnji program svih komercijalnih emitera Novo jutro.

Foto: Pink.rs

Takođe, u samom vrhu gledanosti I medju top 10 najgledanijih emisija u danu našla se emisija Zadruga Izbor potrčka, a u zvaničnim rezultatima merenja gledanosti i direktna uključenje u Zadrugu su u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs

#Gledanost

'